Skjermdump fra boklanseringen av Klima-Antiklimaks, torsdag 17.09.20

Første opplag av Kent Andersens bok Klima Antiklimaks er nå utsolgt fra vårt eget lager, men nytt opplag er på vei. Det er fremdeles noen eksemplarer igjen for dere som vil bestille boken hos en lokal bokhandel: ISBN er 978-82-7519-230-9.

Mange lesere har spurt om ikke Kent kan komme på turné for å presentere boken rundt omkring i Norges land. Svaret er enkelt og greit: Klart han kan!

Men ettersom Document forlag ikke har noen bred og pengesterk salgsavdeling, må vi be dere lesere om hjelp. Som forlag kan ikke vi sette oss ned for å leie lokaler, kjøpe flybilletter, osv, osv for å sende Kent på turné.

Ergo trenger vi hjelp av deg som leser, og som har et ønske om å oppleve en opplagt Klima-Kent i levende live (det er en opplevelse!).

Det finnes flere måter å få til dette på. Her noen elementer å huske på:

  • Ta kontakt med din lokale bokhandler, spør om de er villige til å få Kent til å signere bøker og eventuelt arrangere et møte (NB: Ikke avtal dato før du har koordinert med oss!)
  • Ta kontakt med ditt lokale folkebibliotek for å spørre om de kan være villige til å arrangere et møte (Folkebibliotekene har dette som en samfunnsoppgave, og mottar hvert år penger fra det offentlige for å arrangere slike tilstelninger)
  • Enten du selv er medlem i et politisk parti eller ikke, så kan du eventuelt forsøke å få med et lokallag som arrangør
  • Når du har fått napp hos bokhandler, bibliotek eller medarrangør, ber vi deg ta kontakt med oss på følgende epost-konto:

klimaantiklimaks@gmail.com

Før du sender oss en e-post, ta også det følgende med i betraktning:

  • Kent begynner på sin turné første uke i oktober, og da er det Møre og Romsdal som får besøk
  • Kent er småbarnsfar og kan ikke holde foredrag i helgene. Tirsdag til torsdag er det beste

Vi vil fortløpende prøve å sette opp en turnéplan, og alle vil få svar.

Kents foredrag ved lanseringen av boken finner dere her:

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Glem heller ikke våre Dagsorden-sendinger, der Kent ofte er med.

Sendingene finner dere på vår YouTube-side.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.