Før jul ble vi kontaktet av en privatperson som ville donere 169 eksemplarer av Kent Andersens bok «Klima Antiklimaks» for å kunne forære ett til samtlige stortingsrepresentanter. De fikk den i «julegave».

Denne gangen har samme person valgt å donere «Klima Antiklimaks» til alle Norges 366 ordførere. Bøkene er nå underveis i posten!

I løpet av bare noen få år har klimapolitikken i Norge og EU gått fra å handle om noen uforpliktende og nokså konsekvensfrie ambisjoner om å redusere utslippet av klimagasser, til å bli et helt dominerende saksfelt som nesten all annen politikk avhenger av.

Det gjør inntrykk på oss at en privatperson som vil Norge vel, betaler av egen lomme for at de folkevalgte skal få noen solide motforestillinger mot en av de mest påtrengende vedtatte sannhetene i vår tid.

«Klima Antiklimaks» har allerede solgt over 3000 eksemplarer siden lanseringen i fjor høst. Vi er stolte på Kents vegne.

Det er mange lokalpolitikere som har bråvåknet og plutselig har forstått hva vindkraft betyr i praksis for ødeleggelse av natur og lokalmiljø. Vi håper at denne boken kan hjelpe med å stanse skadene som de grønne vil påføre den norske naturen. Vindmøller på 150 meter vil ikke bli tatt ned igjen når de først er reist. Motstanden vokser, også i de lokale kommunene.

Hvis du ikke har lest boken enda, så bør du kjøpe den nå.

Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.