Verdens rikeste land har ikke råd til å støtte frivillige organisasjoner som ivaretar innbyggere som ikke har råd til mat, men de har 2 milliarder til romfart, samt 2,1 milliarder ekstra til Klima- og miljødepartementet, som de kan sløse bort.

Mens flere og flere nordmenn går sultne i verdens rikeste land, avsløres New Zealands statsminister som mer og mer tyrannisk: Nå viser det seg at myndighetene jobbet hardt for å nekte Rebels News-journalister adgang til landet, på bakgrunn av deres politiske orientering, som står i opposisjon til New Zealands myndigheter.

Videre har det vært World Health Summit 2022 i Berlin i helgen. Det ble arrangert 60 foredrag og annet, men ikke ett eneste arrangement handlet om å vurdere konsekvensene av covid-19-responsen.

Velkommen til kveldens sending.

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.