Journalist Avi Yemieni nektes innreise til New Zealand for å rapportere fra anti-regjeringsprotester i landet, basert på en artikkel fra The New Zealand Herald, hvor Yemini omtales som en «beryktet australsk høyreekstrem desinformasjon superspreder.»

Det er enda et slag mot demokratiet: at den frie pressen nektes adgang til demokratiske land for å rapportere hva som skjer. Samtidig hauser den vesntreekstreme- og liberale pressen opp til voldelig borgerkrig på det amerikanske kontinentet. Forlagssjef Christian Skaug gjester for å snakke om myndigheters kansellering av fri presse, og redaktør Hans Rustad diskuterer den kalde borgerkrigen i USA.

Velkommen til kveldens sending.

[arve url=»https://rumble.com/embed/v1ebpzl/?pub=7qe73″ /]

 

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 63 89 41. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.