Professor i datavitenskap ved Princeton i arbeid med en skrutrekker ved en harddisk. Mer skal det ikke til for å trikse med Dominion-programmet som ble brukt under presidentvalget i USA. Han ga oppskriften på datamanipulasjon i en kongresshøring allerede i 2017. Foto: Princeton

– Sju minutter og en skrutrekker er alt man trenger for å få programmet til å skifte stemmer fra én kandidat til en annen, sa Princeton-professoren Andrew Appel i en kongresshøring i 2017. Han snakket da om Dominion, dataprogrammet Trump mener snøt ham for seieren i presidentvalget. Dagsorden har klippet du bør se.

Sjokkopplysning: Dataprogrammet Dominion slettet tre millioner stemmer og la til en halv million for Biden

Klippet med Alper ble torsdag natt vist på Sean Hannitys talkshow på Fox News. Dr. Andrew Appel er professor i datavitenskap ved prestisjefylte Princeton, og flere av hans rapporter om «voting machines» er fritt tilgjengelige på hans hjemmeside ved Princeton.

Til tross for disse meget alvorlige opplysningene fra en anerkjent ekspert vil ikke gammelmediene omtale noe som helst som kan rokke ved bildet av Biden som vinner i det amerikanske presidentvalget. Alt skal feies under teppet.

Men i Dagsorden for fredag den 13. november løfter Hans Rustad og Geir Furuseth dette og andre bortgjemte nyheter opp i lyset:

Her får du som bonus en tweet der Appel viser Fox News hvor lett det er å manipulere stemmetallene.

God helg!

Unn deg en julegave med mening. Her er to forslag fra vårt rikholdige utvalg

Kjøp Halvor Foslis klassiker her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.