At det foregår valgsvindel, er utvilsomt. Nå faller øksa over Trumps støttespillere, og det kommer også hit: Steve Bannons podcast er utestengt fra YouTube og Twitter. Trumps Twitter-konto er neste, bare valget er overstått. Når mediene har utropt Biden, kommer de til å ta ham ned.

Dette blir den første virkelige styrkeprøven mellom folket og de nye masters of the universe: Google, Twitter, Facebook og Amazon. 70 millioner amerikanere har stemt på Trump. Kommer de til å finne seg i at stemmene blir tatt fra dem og presidenten detronisert/nøytralisert?

For hver falske stemme er en legitim, autentisk stemme blitt nøytralisert. Det pågår nå demonstrasjoner over hele USA mot valgfusk. NRK og norske medier er kun interessert hvis det er muligheter for vold fra mennesker som kan kobles opp til Trump. Hvis det ikke finnes noen kobling, lager de den.

Norske medier tror at Trump-kapittelet snart kan avsluttes, at det kan settes strek og at de kan begynne på et nytt.

Men guess what? Vi husker alt de har skrevet de siste fire årene, og de skal få spise det i seg.

Deres kandidat er i lomma på Kina. Mediene og Demokratene anklaget Trump i fire år for å være noe han ikke var: i lomma på Putin. Nå som de har jukset seg til valget, skal vi minne om at deres egen kandidat har solgt landet sitt for penger.

Se redaktør Hans Rustad i Dagsorden klokken 21.30:

 

 

 

Kjøp Halvor Foslis klassiker her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.