Emmanuel Macron. Skjermdump fra tv-kanalen TF1. Foto: AP Photo/Christophe Ena/NTB

Når sosiale medier nå hjemsøkes av en salig «Macron-mania» hvor profilbildene skiftes og støtteerklæringene hagler, er det greit å ha i tankene at det nettopp er politikere som Emmanuel Macron og hans likesinnede som har banet vei for islams innflytelse på europeisk soil.

Mannen dere nå hedrer, er samme mann som tar til orde for strenge sanksjoner mot Ungarn, Polen, Tsjekkia og Slovakia fordi de ikke ønsker den islamske dystopien inn på sine landområder.

De som burde hedres, av alle som ønsker et stabilt Frankrike tuftet på europeiske verdier, er noen helt andre.

Marine Le Pen har i alle år vært konsekvent i forhold til islam-problematikken og farene ved for høy innvandring. Med Rassemblement national i styringsposisjon ville sannsynligvis en del av de menneskene som nå er involvert i hodekapping og andre former for terror på fransk jord, aldri befunnet seg i landet.

Macron og hans folk har mye å stå til ansvar for. Mine tanker går til den delen av det franske folk som aldri har bedt om den politikken som har vært ført og det inferno som nå utspiller seg.

I vårt land fortsetter politikerne med islamsk tilrettelegging, og deler gladelig ut våre skattepenger til institusjoner som forakter det vårt samfunn står for.

Vi følger etter med store steg.

(Teksten ble først publisert på Facebook.)

 

Kjøp Roger Scrutons bok “Konservatismen” fra Document Forlag her. Vi har trykket nytt opplag.

Kjøp Halvor Foslis bok her!