Lindsey Graham var rasende under Kavanaugh-høringen i september 2018. Vekten av korrupsjonen i Washington er overveldende. Det han nå graver frem, er nok til å ryste republikken. Foto: Win McNamee/Reuters/Scanpix

Hovedkilden til drittpakken om Donald Trump, som var bærebjelken i søknaden om å få overvåke Trump-kampanjen, var mistenkt for å være en russisk spion, fremgår det av et brev justisminister William Barr skrev til leder av justiskomiteen i Senatet, Lindsey Graham torsdag.

»the Primary Sub-source was the subject of an FBI counterintelligence investigation from 2009 to 2011 that assessed his or her contacts with suspected Russian intelligence officers.»

Dermed er ringen sluttet: FBI benyttet en kilde som var russisk spion til å levere stoff til en rapport som påsto at Trump var i lomma på Putin. Stort frekkere og mer korrupt går det ikke an å være: FBI, CIA, justisdepartementet, Demokratene og anti-Trump-mediene har i fire år kvernet på at Trump er en russisk stråmann. CIA-sjef John Brennan og flere andre har sagt at Putin må ha noe på Trump. Det forholder seg stikk motsatt: Det er Brennan som har noe på Trump, og han har fått det av Putin.

Dette er dråpen som får begeret til å renne over. Hvordan velgerne vil reagere, kan man bare tenke seg. Det synes ikke å være noen nedre grense for hvor lavt Obama-administrasjonen var villig til å gå. Anti-Trump-mediene har dekket over for dem hele tiden.

FBI ble advart allerede i august 2016 om at den britiske eks-agenten Christopher Steele, som laget drittpakken, var en person FBI burde være på vakt overfor. Han hadde da begynt å levere rapporter til FBI: Advarslene ble gjentatt utover høsten. Men de ble ikke tatt til følge. Ikke så rart, når FBI selv var klar over at Steeles primærkilde var en russisk spion.

Sean Hannity trodde nesten ikke sine egne ører:

«They knew for ten years he was a Russian spy,» Hannity emphasized. » That means the source of Steele’s dossier was a Russian spy and Hillary paid for it all. And our FBI — James Comey, Mr. Higher Honor — knew it the entire time.»

Den siste informasjonen gjør at FBI og justisdepartementet synker enda dypere ned i det hullet de har gravd for seg selv.

De brukte med vitende og vilje informasjon de visste var falsk. Ikke bare falsk. De tok informasjon fra en russisk spion og brukte den til å anklage Trump for å være russisk spion! Det er vanskelig å vite hvilket ord man skal bruke. Korrupsjon er for pent.

«It makes me mad that the FBI knew that the primary sub-source, a single individual, was a suspected Russian agent,» Graham, the chairman of the Senate Judiciary Committee, told host Sean Hannity. «They used that person’s work product to get a warrant against an American citizen on four different occasions. They never informed the court of this exculpatory evidence.

Med denne siste informasjonen er det utenkelig at det ikke kommer flere tiltaler.

Watergate førte til at Richard Nixon måtte trekke seg. Femti år senere forsvarer mediene en korrupt eks-president med nebb og klør. Den forskjellen er historien om USAs vekst og fall. Skulle Biden vinne valget, er det de korrupte kreftene som vinner.

FBI brøt prinsipper over en lav sko: De brukte falsk informasjon i søknaden om å få overvåke Carter Page og Trump-administrasjonen.

«So there’s some people tonight that have to be very worried, because now we know the FBI — in December 2016 — knew that the dossier was being prepared by a Russian agent. They never told the court.»

Demokratene og anti-Trump-medier har hamret og hamret på at Trump kan takke Putin for seieren. Nå viser det seg at det var Demokratene og FBI som betalte for russisk desinformasjon for å få ram på Trump.

Graham described the dossier as «a massive effort by Russia to do a disinformation campaign against the Trump campaign, and it worked. Bottom line, is the FBI used a document prepared by a Russian agent — paid for by the Democratic Party — to get a warrant against the Trump campaign, and the only place you’re going to hear about that is probably on this show.

«I hope this is a game-changer,» he added. «I hope that the traditional media, the mainstream media will look at this abuse of power.»

 

 

Lindsey Graham: Latest bombshell tied to Russia investigation ‘makes me mad’
Hannity: Steele dossier sub-source revelation is ‘irrefutable evidence of massive FISA court fraud’ 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.