Siv Jensen tar Sians ytringsfrihet i forsvar, i 2019 mente partilederen at det å være Sian-medlem ikke var forenelig med å være Frp-medlem. Har vinden snudd eller er valgkampen allerede i gang? Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix

I begynnelsen av 2019 ble to sentrale aktører i organisasjonen Stopp Islamiseringen av Norge (Sian), tiltalt for en rekke tilfeller av hatefulle ytringer etter straffelovens paragraf 185. Bakgrunnen var at de delte ut sterkt islamkritiske løpesedler under et Sian-arrangement på Stovner i Oslo 20. juli 2018. Anmeldelsen fikk Siv Jensen til å innlede en intern jakt på  Sian-medlemmer, og ekskludere dem fra partiet. Nå står Siv Jensen plutselig frem med Sylvi Listhaug og forsvarer Sian, samtidig som hun reagerer sterkt på kritikken fra det tyrkiske utenriksdepartementet. Den politiske spagaten er både oppsiktsvekkende og pinlig.

Eksklusjonene av flere titalls Frp-medlemmer var nådeløs og effektiv, og våre kilder sier at denne utrenskningsprosessen var en del av Siv Jensens pågående skremme-taktikk for å sikre full kontroll over partiet for sin liberalistiske og globalistiske linje. Til pressen sa Siv Jensen:

-Enkeltpersoner som tror de kan forene medlemskap i Sian og medlemskap i Frp tar feil. Det er ikke forenlig.

Utrenskningen av Sian-medlemmer skapte nok en åpenlys konflikt med partiets nestor og vaktbikkje, Carl I Hagen, som i full offentlighet sa seg uenig med partilederen. Til Dagsavisen uttalte Hagen følgende.

– Jeg ser ikke noen grunn til at et medlemskap i Sian skal være noe Frp skal bry seg med. Sian er en organisasjon som bygger på demokrati og rettsstatens prinsipper. Det er en lovlig organisasjon som jobber mot islamsk ideologi og sharialov.

Nå ser tydeligvis Siv Jensen hvor vinden blåser, for på kvelden 29. august, gikk hun ut i en kort video sammen med sin nestleder Sylvi Listhaug med en krystallklar melding til pøbelen som herjet i Oslo sentrum under og etter Sians markering foran Stortinget. I videoen sier Jensen:

– Dette går rett og slett ikke an. Dette har ingenting med ytringsfrihet å gjøre, dette handler bare om pøbleri, og man angriper altså ikke verdens beste politi på den måten. Her må vi ta tak, og nå må disse ungdommene skjerpe seg og erkjenne at de bor i et av verdens beste land.

Som om ikke det var nok, går altså partilederen ut i dag med en kraftig reprimande til det tyrkiske utenriksdepartementet, som har protestert på at SIAN skjendet koranen i Oslo i helgen, noe som bidro til store opptøyer.  Men det var slett ikke «ungdommer» sik Siv Jensen hevder.  Undertegnede var tilstede som journalist under demonstrasjonen bak gjerdene sammen med Sian, og innser i ettertid at det var en risikabel beslutning.

«Ungdommene» var i stor grad voksne, kraftige skjeggemenn med mord i blikket, som vi har sett fra andre islamske maktdemonstrasjoner i Europa. Og som alltid var de blandet med en god porsjon av islams nyttige idioter på venstresiden, inklusive hele 13 fagforeninger. Denne mobben var ekstremt aggressive og gikk amok lenge før Sian rev i stykker koranen, og jeg er overbevist om at hvis politiet hadde mistet kontrollen, ville Sian-medlemmer blitt banket opp og kanskje lynsjet – og jeg som reporter med. Dette støtter altså norske fagforeninger.

Det var ingenting som tydet på at de islamistiske kreftene var under kontroll, noe også opptøyene etter «krenkefesten» tyder på. Når Siv Jensen går ut mot disse kreftene som Sian har demonstrert mot og røyket ut i årevis, blir det derfor en demonstrasjon av politisk falskhet. Man kan mene hva man vil om Sian, men de får islamistene til å kaste den siviliserte masken og vise hva de enentlig er, og hvilken enorm fare islam representerer for vårt frie samfunn.

For hvor er alle de «fredelige muslimene» som demonstrerer mot voldspøbelen i Oslo? Hvor er dere?

Å oppleve maskerte menn peke på deg, ta bilder av deg, rive av seg klærne på overkroppen, kaste seg over gjerdet og forsøke å bryte barrieren av politifolk som står mellom deg og dem, er alt annet enn hyggelig. Så, Siv Jensen, jeg har en oppfordring til deg: Be Sian, Carl I Hagen og partimedlemmene dine om unnskyldning, i stedet for å komme med værhane-tullprat. Vis at du mener alvor med ytringsfrihet og demokrati-pratet ditt. Det er nemlig ikke gratis lenger.

 

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Norge forandrer seg raskt i takt med innvandringen. Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.