Foto: Leah Millis / Reuters / NTB scanpix.

Den amerikanske senatoren Rand Paul, som representerer Kentucky for Republikanerne, ble torsdag kveld angrepet av en mobb av Black Lives Matter-demonstranter idet han var på vei fra Det hvite hus etter Trumps tale kort tid i forveien.

Videoer postet til sosiale medier viser hvordan politiet dannet en beskyttende ring rundt Rand Paul og hans kone mens mobben trakasserte og knuffet, slik at en politimann som befant seg rett ved siden av ekteparet, nesten gikk overende.

Etter tildragelsen takket senatoren selv politiet for å ha reddet livet hans:

En rekke demonstranter hadde samlet seg i strøket rundt Det hvite hus i forbindelse med presidentens tale, og uro hersket både under og etter arrangementet. Også et eldre ektepar som befant seg i området, ble forulempet, melder Fox News.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.