En 13 år gammel jente ble i natt skutt og drept utenfor en bensinstasjon i Botkyrka sør for Stockholm.. Illustrasjonsfoto: Johan Nilsson / TT / NTB scanpix.

En jente født i 2007 er skutt og drept på en bensinstasjon i Botkyrka sør for Stockholm. Jenta skal ha blitt et tilfeldig offer.

– Det är hemskt. Min dotter är 12 år. Den kulan kunde ha träffat vem som helst, sier Anod Samir, som bor i nærheten, til Aftonbladet.

Fra klokken 3.27 fikk politiet flere meldinger om skyting på området i Norsborg.

Jenta ble kjørt med ambulanse til sykehus, hvor hun i morges døde av skadene.

Ifølge Samhällsnytt var drive-by-skytingen del at et gjengoppgjør.

Et stort område rundt en bensinstasjon og en McDonalds-restaurant er avstengt. Ifølge vitner på stedet er restauranten fremdeles stengt søndag morgen.

Innenfor det avgrensede området har politiet markert flere steder som antas å være interessante i etterforskningen. Det er fremdeles uklart hvilke funn politiet har gjort.

Expressen skriver at jenta er født i 2007, hun ble dermed 12 eller 13 år gammel. Hennes foresatte er blitt varslet, ifølge politiet.

– Det er fremdeles ingen pågripelse, så vi jobber på forskjellige måter for å komme frem med denne saken og finne den skyldige eller den skyldige og samle informasjon, sier Anna Westberg, pressetalsmann ved Stockholmspolitiet til Expressen.

Politiet sikrer blant annet film fra overvåkningskameraer på stedet.

«For øyeblikket kan det ikke gis ytterligere informasjon, da det kan komplisere den videre etterforskningen som er i en innledende fase», skriver politiet på sin nettside.

 

Kjøp Islamismen i Sverige her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.