Gjesteskribent

Dagens beste: Romfolk i Hellas ber om hjelp fra den greske staten, siden de ikke kan gå ut og STJELE, på grunn av korona!

Dette er ikke fleip. Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte over noe sånt. En representant for romfolk i Hellas fortalte i et intervju i dag at de ber om hjelp fra den greske staten, siden det har blitt innført portforbud på grunn av korona. På videoen under sier han:

«Så dere mener at romfolk ikke får gå ut, å drive med daglige aktiviteter, å STJELE, å tigge, og bringe penger til familien så han kan fôre familien»!

Jeg lurer på hvordan dette blir håndtert i Norge. Staten skal passe på at folk har en jobb å komme tilbake til. Men er tigging og stjeling en jobb? Får tiggere i Norge økonomisk støtte siden de ikke kan «arbeide»?

For en gal verden vi lever i!

ethnos.gr