Det er tydeligvis flere sosialister som er skuffet over at Boris Johnson ikke har dødd av korona-viruset. En av dem som tok til Facebook for å si at han fikk som fortjent, var Labour-borgermester Sheila Oakes fra Heanor i Derbyshire. Hennes kommentar var:

«Beklager, men han fortjener dette, og han er en av de verste statsministrene vi noensinne har hatt.»

Når noen viser sitt sanne ansikt på denne måten, får det gjerne raskt konsekvenser. Kan hende Sheila Oakes ikke har fått med seg at den nye Labour-lederen Keir Starmer ikke kommer til å finne seg i like mange sleivspark fra sine kolleger som Jeremy Corbyn gjorde. Med slike politikere vinner man ikke neste valg. Sheila Oakes ble umiddelbart kastet ut av sitt eget parti. Men hun beholder jobben, selvsagt, for hun jobber jo i det offentlige.

 

Sheila Oakes beklaget og viste at hun fremdeles er utakt med velgerne. Hun forsto ikke at dette ville opprøre så mange, sier hun:

I didn’t think what I said would upset so many people. It came across as not a nice thing to say. I’m concerned about nurses and doctors who don’t have protective equipment. I said something when I was angry without thinking about the prime minister or his family.

Fagforeningsmannen Steve Hedley, her avbildet (til ventre) med Jeremy Corbyn, sier at han vil holde et stort party hvis Boris Johnson dør. Og han beklager absolutt ingenting. Steve Hedley er nestleder i RMT (Rail, Maritime and Transport Workers union), som har 80.000 medlemmer, og som god sosialist tjener han over en million kroner i året.

Hedley is a dedicated supporter of Corbyn for his 'anti-neoliberal, pro left-wing ideas'. Hedley said that Corbyn was the reason RMT reconsidered affiliating with Labour in an interview in 2018 with alternative information platform, Investig'Action

På Facebook skrev Steve Hedley:

«If Bojo pops his clogs I’m throwing a party …»

 Hedley said if Boris Johnson 'pops his clogs I'm throwing a party'

Han håper at hele regjeringen får viruset.

 Hedley wrote that he hopes the whole of the Tory cabinet gets covid-19

En annen Labour-politiker, Jools Heselwood, mente at Boris’ innleggelse på intensivavdeling var et «publicity-stunt»! Dette var kun for å få sympati og trekke oppmerksomheten vekk fra den dårlige håndteringen av krisen, mente hun, og ba folk om ikke å tro på det.

Julie Heselwood (pictured) came under fire for comments she made about the Prime Minister's health after he was admitted into ICU at St Thomas' Hospital in London on Monday

 

Mrs Heselwood, a Labour councillor in Leeds, originally made the comments on Facebook while replying to a post by radio host Ryan Swain

Jools Heselwood la seg flat og beklaget:

I am deeply sorry for my crass and offensive comments about Boris Johnson’s hospital treatment. I was wrong, I should never have made that claim and I apologise unreservedly. I wish the Prime Minister a speedy recovery and my thoughts are with him and his family at what I know is a very difficult time for them.

«Mine tanker er med ham …», ja, men de er neppe av det gode slaget.

Hva er det med disse tonedøve sosialistene? Ikke rart de taper valg etter valg i Storbritannia.

BBC     Daily Mail