Gradvis kom norske journalisters oppmerksomhet til å bli opptatt av å forsvare mulla Krekar og ikke se hans handlinger i sammenheng. Et vendepunkt var forvisningen til Kyrksæterøra. Da italienerne avslørte nettverket «Rawti Shax», avfeide norske medier det som tull. Da han ble sendt ut, utviklet pressekonferansen seg til en seanse der journalistene var opptatt av om Krekar hadde tatt avskjed med familien og om faren for at han kunne bli smittet av koronaviruset. Denne «omsorgen» er et bevis på hva Sylvi Listhaug sa om Ap: De er mer opptatt av terroristers rettssikkerhet enn befolkningens. Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix

 

Nedgangen i antall innlagte koronapasienter på norske sykehus kan tyde på at myndighetenes tiltak virker, men det gjenstår å se om siste døgns reduksjon i innleggelser peker på en vedvarende tilbakegang for pandemien.

Et annet virus har derimot fått økt utbredelse i Norge. Som vi har påpekt før: Islam er et langt farligere virus for alt sivilisert liv enn koronasmitten fra Kina. Koronaen går over før eller senere, mens islam fester et stadig sterkere grep om norsk samfunnsliv.

Det er ikke uten sammenheng med at mens myndighetene bekjemper korona-viruset, gjør de hva de kan for å stimulere nye utbrudd av islam på norsk jord.

Vi så islam-virusets innflytelse på norske medier da mulla Krekar forleden ble sendt ut av landet. På justisminister Monica Mælands pressekonferanse ble statsråden utsatt for det rene ildoverfall fra journalister som viste en aggressiv interesse for mullaens skjebne og velferd. 

Til orientering: Mulla Krekar løy seg inn i Norge. Norske myndigheter har under skiftende regjeringer erklært ham som folkefiende og utvist ham fra Norge, men ikke tatt konsekvensen av det ved å sende ham tilbake til Irak, hvor han er ettersøkt for krigsforbrytelser. Han er i Norge ansett som en fare for rikets sikkerhet, noe Høyesterett har stadfestet. Han er anklaget for å ha forbrutt seg også mot Italias sikkerhet, og derfor er han utlevert dit. Og så kommer norske journalister og spør om utleveringen var human og nødvendig!

Dette viser hvordan islamsk virus har fått festne seg. At fyren var en trussel mot det norske folks trygghet, er naturligvis helt underordnet hensynet til å jevne jorden for dem som vil islamisere Norge – og de er mange etter hvert.

Islam-viruset har fått godt fotfeste i NRK. Det heter Norsk rikskringkasting, men den blir stadig mer islamsk. Dagsrevyen er preget, og i stadig flere programmer deltar representanter for islam. Selv i barne- og underholdningsprogrammer blir nordmenn veiet og funnet for lette. Nordmenn blir diskriminert ved å bli satt utenfor naturlig deltagelse i en mediebedrift de selv eier og tvinges til å finansiere.

NRK handler på oppdrag fra regjeringen. Stortinget sponser NRK med over 6 milliarder kroner årlig via statsbudsjettet. Det er det dobbelte av hva som går til å finansiere domstolene, hvor ressursmangel leder til kø av saker og stadig voksende saksbehandlingstid. Dette viser holdningene i makteliten: Islamutbredelse er viktigere enn nordmenns rettssikkerhet. Nå har Erna Solberg utstyrt landet med en kulturminister som snakker med to tunger, så nå vil NRK få ytterligere unasjonal stimulans.

Vi ser også i mediene for øvrig hvordan islams utsendinger blir foretrukket og hvor forbrytelser i Muhammeds navn blir fortrengt. Nyhetsmediene lyver ved ikke å fortelle at det er islams utsendinger som tenner på biler og krenker kvinner. Mannen som nå er arrestert og siktet for vinterens kirkebranner i Gudbrandsdalen, omtales som «en ung mann fra distriktet». Han er imidlertid ikke gudbrandsdøl, men innvandrer fra den islamske verden. Hadde han derimot vært finnmarking, ville mediene fortalt det.

Norge islamiseres dag for dag med små, men bevisste skritt. En kultur utviklet gjennom mer enn tusen år og et levesett basert på kristenhumanistiske verdier og arbeiderbevegelsens solidaritetssyn, settes til side til fordel et middelaldersk verdisett og menneskesyn. Ved å godta islamiseringen, samtykker folket i dens virkninger.

Det arbeides med vaksine mot koronasmitte. Langt viktigere er det at folket vaksineres mot det islamske virus, som er langt dødeligere og sivilisasjonsutryddende.

 

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂