Christian Tybring-Gjedde under valget på FrPs landsmøte 2019 på Gardermoen. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix

Korona-epidemien vil påføre norsk næringsliv og de offentlige budsjetter flere hundre milliarder kroner i tapte inntekter og økte utgifter. Dette er penger Norge strengt tatt ikke har.

Vår felles sparekasse, Statens Pensjonsfond (SPU), har mistet mye av sin verdi gjennom store børsras verden over. Det betyr at dersom vi velger å selge aksjer for å finansiere kostnadene som korona-epidemien skaper, vil det netto tapet på investeringene i SPU være store. Men slik er markedets brutalitet.

Selvsagt er det ingen som kunne forutse de voldsomme rystelsene koronaviruset ville få på verdensmarkedet, men det burde uansett være en vekker for de politiske godhetsposørene som i årevis har kastet dine og mine skattepenger ut av vinduet.

Klimatiltak som koster milliarder og som ikke betyr noe som helst for verdens klima.

En ekstremt kostbar innvandringspolitikk som ikke løser et eneste globalt problem, men som påfører oss enorme utgifter og ulike andre utfordringer i generasjoner fremover.

En bistandspolitikk hvor vi vært år kaster 40 milliarder kroner på ulike prosjekter hvor ikke et eneste har ført til økonomisk vekst og uavhengighet.

Kostnadene for disse tre politiske områder kan anslås til mer enn 300 milliarder kroner hvert år, og beløpet er økende.

Så vil noen sikkert si at FrP har vært med på dette hysteriet i regjering. Ja, det er helt korrekt. Det er ingenting å være stolte av. Og vi burde gått ut av regjeringen langt tidligere.

Men nå må vi uansett se fremover. Derfor må FrP konsekvent si nei til de politiske korrekte godhetsposørene og istedenfor løse utfordringer folk flest sliter med i hverdagen og sette vårt eget lands interesser først. Det er verken egoisme eller nasjonal sjåvinisme. Det er å ta vårt ansvar som politikere på alvor.

Er dere enig med meg? I så fall la oss starte en nasjonal bevegelse for å kaste besserwisserne og godhetsposørene ut av Stortinget.

Avslutningsvis ønsker jeg dere alt godt og håper dere kommer dere fysisk uberørt igjennom denne globale krisen.

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


Kjøp T-skjorter her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.