Jan Tore Sanner. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix

Høyres finansminister Jan Tore Sanner har nylig fått jobben som finansminister, med en lønn på 1,4 mill. kroner, betalt av skattebetalerne. Noe av det først han gjør, er å legge skylden på våre eldre for at vi har en velferdsstat som er under kraftig press og i ubalanse grunnet stadig høyere kostnader.

Globalisten Sanner forsøker å lure både sine egne velgere og befolkningen ellers ved å unnlate bevisst å snakke om den egentlige årsaken: en altfor høy innvandring fra ikkevestlige/muslimske land de siste 40 årene.

Det er i dag anslått at innvandring koster oss 200–250 milliarder ÅRLIG i indirekte kostnader, og utgiftene øker dramatisk år for år. Carl I. Hagen advarte om dette allerede på 1970-tallet, og i 2017 kom SSB med en ny advarsel, hvor de sa at innvandring til Norge vil koste 10.000 kroner ekstra i skatt per person hvert år fra 2025. På tross av store summer til integrering har det aldri fungert.

Paradoksalt nok tok Ap/LO en innvandringsstopp i 1975 fordi de blant annet var redde for arbeidsplassene til nordmenn. Så hva nå?

Bør vi ikke ta en innvandringsstopp i 2020 når vi nå har forsøkt å lykkes med integrering i snart 40 år, uten særlig hell?

Som pappa, folkevalgt og skattebetaler mener jeg vi har et ansvar for å være ærlige rundt innvandringens kostnader. Det er ingen godhet å dekke til de økonomiske og kulturelle konsekvensene av høy ikkevestlig/muslimsk innvandring. Våre naboer i Sverige er i dag et splitta land med enorme utfordringer, nettopp fordi folkevalgte og mediene har sviktet totalt.

Det er på høy tid å velge inn ansvarlige folkevalgte på Stortinget som har fokus på hva neste generasjon overtar. Vi skylder våre etterkommere å overlate landet i en bedre stand enn da vi overtok. Til slutt takk til våre eldre som har bygd opp landet vårt.

Andreas Arff er nestleder av Arendal FrP og fylkestingsrepresentant for FrP i Agder.

Kjøp Halvor Foslis nye bok her!

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂