Det er lettere å kommentere utviklingen ved å se på andre land, enn Norge. I Norge begynner politikerne også å bli lettkrenkte. Ilhan Omar pleier omgang med Luis Farrakhan i Nation of Islam som er åpent antisemittisk. Det er ingen hindring for at hun kan drive kampanje for Bernie Sanders, her i Des Moines, Iowa, 31. januar. Det er partiledelsen som har sluppet radikalerne til slik at alle kandidatene har danset etter deres pipe. Norske medier må tone denne radikale dreiningen ned for at ikke publikum skal se sammenheng mellom utviklingen i USA og Norge/Vest-Europa. Bemerk at Stars & Stripes er erstattet med Pride-flagget. Vi ser det samme i Norge der Pride-flagget nå er likestilt med det norske flagg og trekkes frem i alle sammenhenger, sist ved regjeringsdannelsen. Foto: Mike Segar/Reuters/Scanpix

Korona-viruset kan bli en alvorlig trussel mot folks liv og helse, men myndighetene må ikke bli så mentalt utslått av smittefaren at de overser en langt større fare for sivilisasjon og menneskeverdig liv: Islam.

Korona-farsotten kommer til å gå over, slik andre virus-epidemier har dødd hen. Verre er det med islam, som griper om seg og spres til stadig nye land med underutviklet politisk immunforsvar.

I vår del av verden er det ikke bare folk med sitt politiske hjerte til venstre som lar seg smitte. Også konservative mennesker i maktposisjon mangler motstandskraft. Statsminister Erna Solberg bekreftet dette på et toppmøte i München nylig ved å hevde at nordmenn ikke har noen rett fremfor andre til å ha hevd på Norge. Så da er det fritt frem for alle med uedle motiver å ta seg hit for å befeste islam.

Noen dager senere sendte hun ved et besøk på Svalbard denne hilsen via TV2 til de snart 200 000 medlemmene av «Folkeopprøret mot klimahysteriet»: – Det er en samling av personer som er klimafornektere, innvandringsmotstandere, anti-globale løsninger, EU-motstandere, det er et sammensurium av folk.

Det er greit å få vite det: Folk som ikke ønsker å islamisere Norge, de er et sammensurium. Det var ingen sympatisk hilsen fra landets statsminister til dem som har bidratt til å gjøre henne til regjeringssjef, men nokså typisk for den regjerende plapreklassens menneskesyn. Folk med et elite-avvikende syn er annenrangs.

Venstresiden har alltid lengtet etter totalitære ideologier. Kommunismen sto høyt i kurs helt til Sovjetunionen kollapset. Stalins skrekkregime avskrekket ikke de troende. Ikke ett eneste kommunistland var vellykket. Det er heller ikke stater nå for tiden som har virkeliggjort Audun Lysbakkens sinnsforvirring. Venezuela og Zimbabwe har alle muligheter til å tilby folket et brukbart liv, men er i stedet på konkursens rand. Takket være sosialismen er fred og velstand erstattet med nød og sorg.

Det er helt naturlig for venstrevridde å lengte etter islam, men desto mer unaturlig for borgerlige krefter å gjøre det. Selv om det ikke finnes ett eneste islamsk land som gir innbyggerne velferd og menneskerettigheter, virker islam tiltrekkende på Høyre-folk. Ellers hadde partiet vært tilhengere av en helt annen innvandringspolitikk.

Historien viser at land som ikke vil verne sine grenser, går til grunne. I så måte står Vest-Europa utsatt til. Muhammedanernes invasjon destabiliserer landene. Folk som vil beskytte seg, blir forhånet. Ifølge Erna Solberg er de jo bare et sammensurium.

Den islamske infiltrasjonen øker i styrke. Mediene fører an. Islamistene står for en stadig økende del av NRKs programskaping. Mediene fortier bevisst forbrytelser som muhammedanerne står bak. I Forsvaret bærer kvinner hijab, slik at den dagen det smeller, ser en ikke lenger forskjell på venn og fiende. Skoleverket er smittet av islamsk tankegang. Muhammedanerne har også trengt inn i storting og styringsverk. Nasjonale og kristne verdier fortrenges. Kirken ser ikke lenger på islamister som hedninger, men jevnbyrdige uten omvendelsesbehov. Jesus blir statist i sin egen kirke. 

Korona’en går over, men det gjør ikke den islamske epidemien. Den har lett spill overfor styrende eliter som dels ønsker den velkommen, dels mangler politisk immunforsvar. Og som flirer av dem som ønsker nasjonal vaksinering.

At regjeringspartiene styrer i feil nasjonal retning, rammer ikke bare dem selv. Langt verre er det at en hel nasjon trekkes med mot den uunngåelige katastrofen.

Ragnar Larsen har lang fartstid i pressen, som redaktør i Arbeidets Rett, Røros, Nordlands Framtid, Bodø og til sist Haugesunds Avis. Innimellom Nordlands Framtid og Haugesunds Avis var han i ni år banksjef i Nordlandsbanken.

 

Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.