Hvis du lukter at det foregår noe i USA som norske medier ikke omtaler, så skal du høre på de tre stjernene på Fox. Laura Ingraham har en gratie og intelligens som gjør at du bruker minimal tid på NRK.

Laura jobbet for Ronald Reagan i sin tid. Hun står rock solid på sine overbevisninger. Laura får frem galskapen i Trump-hatende medier og blant Demokratene. Som Devin Nunes sier i dette programmet: Republikanerne må slutte å snakke med de liberale mediene. De fungerer som Demokratenes forlengede arm og er bare ute etter å skade Republikanerne. Når skal FrP trekke noen lærdommer?

Ved små pauser, spol frem. Ved 24 min sier Nancy Pelosi at Trump virket medisinert og ute av touch med virkeligheten.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂