Foto: Zuma Press

Venstresiden nekter å akseptere at de lever i et demokrati når valgresultater går mot dem selv. I London tok Antifa til gatene for å protestere mot Boris Johnson.

Bortskjemte ungdommer viftet med flagg og plakater mens de skrek «ikke min statsminister», «til helvete med Boris Johnson», «stop rasistene», «migranter velkommen» og «Boris, nei, nei, nei» bare timer etter at de konservative vant et knusende valg over Labour.

Ikke alle var imponert over demonstrasjonen:

Antifa-gjengen gikk til angrep på politiet. At nesten 14 millioner briter stemte for de konservative og mange av dem tidligere Labour-velgere, var uinteressant for de totalitære venstrevridde anarkistene som påberoper seg å være tolerante.

Mange synes at slik oppførsel er flaut og dumt.

The Remainer protesters have been slammed on Twitter for protesting so soon after Mr Johnson's emphatic election victory (above and below). Many have ridiculed the number of protesters and their unwillingness to accept the election result

Some have not been that receptive towards the protests, with many on social media criticising them for taking to the streets so soon after an emphatic victory for Johnson

Demonstrantene hamret løs på en buss og ropte «befri bussen» og «dette er vår buss» før de sang barnesangen The wheels on the bus. Bussen ble tvunget til å stanse. Demonstrantene forsøkte å komme seg inn i bussen mens de ropte «befri sjåføren». Frustrerte passasjerer ombord fikk til slutt mulighet til å komme seg av bussen. De var nok usikre på hva sjåføren skulle befris fra. Og selv ønsket de å bli befridd fra de umodne og selvbevisste demonstrantene.

Så kom regnet. Og de tåpelige demonstrantene, som ikke ville bli våte i all befrielsen, begynte å spre seg og gå hjem.

Det er en grense for godhetsposering, man kan ikke ta fine selfier av anarkikampen i høljende regnvær.

Daily Mail

Kjøp Alexander Graus “Hypermoral” fra Document Forlag her!