Sent torsdag kveld ble politiet utkalt til leiligheten som tilhører statsministerkandidat Boris Johnsons partner, Carrie Symonds. Et nabopar hadde hørt støy, skrik, rop og smell. De ble bekymret, fortalte de, og banket på døren for å sjekke at alt var ok. «Vi banket på tre ganger, sa de, men ingen kom til døren.» De bestemte seg for å ringe politiet.

Politiet ankom etter få minutter og forsikret seg om at alt var iorden. Naboparet, som ikke kan fordra Boris Johnson og som begge er Remainers, bestemte seg for å ta opp krangelen mellom Carrie Symonds og Boris Johnson gjennom veggen mellom de to leilighetene. Dette gjorde de før politiet ankom.

Tom Penn og Eve Leigh er begge anti-Brexit og anti-Boris. Han er musiker, hun er teaterdirektør.

Den amerikanske millionærdatteren og selverklært buddist Eve Leigh, har tidligere skrytt av å ha gitt Boris Johnson finger’n på gaten og skrev på Twitter at ‘all Tories suck’.

Carrie Symonds venner sa at Eve Leigh hadde gitt Boris Johnson fingeren etter at Boris Johnson hadde sagt «hallo» til henne mens han fjernet postere og klistremerker hvor det sto «fuck Boris» fra bilen sin og inngangdøren.

A poster depicting PM hopeful Boris Johnson hangs on a fence of the park opposite to his house in London, Britain June 22, 2019. REUTERS/Simon Dawson

Tapen med krangelen mellom Symond og Johnson sendte naboparet til den sosialistiske avisen, The Guardian.

På tapen kan man høre at Boris Johnson nekter å forlate leiligheten og sier til Carrie Symonds: «get off my fucking laptop” før man hører et krasj. Carrie Symonds sier at Boris Johnson har ødelagt sofaen med rødvin og sier til ham: «Du bryr deg ikke om noe som helst fordi du er bortskjemt. Du bryr deg ikke om penger eller noe som helst». Så forteller naboparet at det hørtes ut som om noen knuste tallerkner, noen høye skrik og at Carrie skrek «kom deg ut» flere ganger. Hun skrek: kom deg ut av leiligheten min, og han sa «nei», ifølge naboene. Carrie skal også ha ropt «kom deg vekk fra meg».

Tom Penn hevder at de ringte politiet fordi de var så bekymret for Carrie Symonds, men innrømmet å ha sendt tapen til avisen etter at politiet hadde forsikret dem om at alt var ok.

Oversendelse av opptaket av den private krangelen mellom statsministerkandidat Boris Johnson og samboeren Carrie Symonds til en av Storbritannias rødeste aviser, var ikke politisk motivert, sier ekteparet Penn og Leigh.

Eve Leigh, left, is a left-wing dramatist and neighbour of Carrie Symonds in Camberwell, south London

Eve Leigh, Boris Johnson og Carrie Symonds.

Igår var Eve Leigh travelt opptatt med å slette syv år med Twitter-meldinger hvor det blant annet sto at Brexit var «rasistisk» og Innenriksdepartementet var verre enn skadedyr. I forrige uke hadde hun anklaget Toriene for å «late som om de respekterte ofrene fra Holocaust mens de stengte grensene og satte opp leire».

Carrie Symonds sier at hun ikke lenger føler seg trygg i sitt eget hjem.

Tory leadership race

Det står mellom Boris Johnson og Jeremy Hunt for å bli neste leder av de konservative og ny statsminister i Storbritannia. I denne siste runden skal samtlige konservative partimedlemmer få stemme og resultatet skal avgis mandag 22. juli.

Jeremy Hunts tilhengere sier at Boris Johnsons fargerrike privatliv er en sikkerhetsrisiko for landet at det vil gjøre ham sårbar for utpressing fra fremmede makter.  En kilde uttalte:

«Det vil være ting i hans privatliv som vi ikke kjenner til. Det er en fare for at folk kan lekke informasjon de har om ham eller presse ham»

 

Daily Mail       The Guardian     The Times

Kjøp Alexander Graus “Hypermoral” fra Document Forlag her!