Nytt

Advokaten til varsleren Eric Ciaramella, Eric S. Zaid, har skrevet tweeter om nødvendigheten av å organisere et kupp mot presidenten helt siden 30. januar 2017, en uke etter innsettelsen.

 

Zaid er aktivist-advokat. Tweeten tyder på at Zaid har vært del av et miljø som har lett etter et påskudd for å tiltale Trump.

Siden medier og Republikanere har kommet på sporet av Ciaramella, forsøker etterretningskomiteens leder, Adam Schiff og Ciaramella å skjule deres spor.

Zaid skrev tweeten rett etter at Resistance var lansert, med store kvinnedemonstrasjoner hvor Madonna sa fra talerstolen at hun drømte om å sprenge Det hvite hus. Blant publikum var kona til FBI-sjef James Comey og tre av hans døtre. Han har selv skrevet om det i boken A higher loyalty.

Men det spesielle med Zaid er at han bruker ordet «kupp», det er i gråsonen for det som kalles «subversion», dvs statsomveltende virksomhet, hvilket er straffbart.

Hvis det viser seg at Ciaramella er del av et organisert forsøk på å «frame», presidenten med falske anklager, kan det bli gjenstand for granskning og det kan slå tilbake på Demokratene i 2020.

Særlig hvis Demokratenes og Obama-administrasjonens spill for å stanse kandidat Trump med statens organer som våpen, blir avslørt i rapporten som ombudet Michael Horowitz har levert justisdepartementet. Der har den ligget til gjennomgang lenge. Det sies at den forsinkes fordi riksadvokaten i Connecticut, John Durham, forbereder tiltaler mot flere sentrale personer i FBI og justisdepartementet.

Skulle det skje vil det ramme Demokratene som en bumerang.

 

 

“Coup Has Started” – Whistleblower’s Attorney Mark Zaid Said in 2017 Tweets Calling For Trump’s Impeachment

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort:

Eller du kan velge et enkeltbeløp:

kr

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.