Intervju med Steve Bannon under Nordiske mediedager i Bergen 9. mai 2019
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Angrepene på Trump og alle som kan forbindes med ham, kjenner ingen nedre grense. Newsweek skriver at en «bootcamp» er sparket fra klosteret sør for Roma som Steve Bannon er involert i, og bruker også ordet «far right».

Når man bruker ordene «bootcamp» og «far right» er budskapet ikke til å ta feil av.

Det Newsweek i virkeligheten snakker om er Bannons planer om å lage en slags konservativ høyskole for unge lederemner ved klosteret. Men allerede under forrige regjering var det motstand og under den nye er den massiv.

Det er snakk om politisk uenighet og motstand, men i stedet for å flagge uenighet, velger dagens venstreside å sverte motstanderne som noe som peker i retning fascisme.

Det er en forsimpling og vulgarisering – og brutalisering! – av politikken som vil få og er ved å få, store konsekvenser.

Ved Trumps store møte i Minneapolis fredag var det 1.000 maskerte Antifa utenfor som ventet på Trump-supportere de kunne angripe. Newsweeks terminologi rettferdiggjør deres vold.

Samme diskusjon har man hatt i Danmark denne uken etter at burgerbaren til iranske Anahita Malakians ble smadret på Nørrebro.

Folk tilknyttet Enhedslisten sier i debattprogrammer at hensikten er god og politisk rådgiver for partiet, Poya Pakzad, sammenligner med invasjonen av Irak! Da blir en knust burgerbar bare en pølse i slaktetiden.

The Italian culture ministry has announced it evicted what has been described as a far-right political bootcamp from a thirteenth-century monastery, AFP reports. The bootcamp has ties to Steve Bannon, a former adviser to President Donald Trump, through its Dignitatis Humanae Institute (DHI), which Bannon funds.

According to AFP, the bootcamp—which had been established to train students to «defend the West»—had been given a 19 year lease on Trisulti Charterhouse in the Province of Frosinone, central Italy, in February 2018. However, the ministry said on Thursday that the group had falsely tendered for the lease, and thus they were evicted. This follows reports from May that the ministry was intending to revoke the lease due to «violations of various contractual obligations,» according to The Telegraph.

Bak Dignitatis Humanae Institute står den britiske konservative Benjamin Harnwell. Da Bannon ble et hot navn hadde New York Times et intervju med ham og det var tydelig at han var en lærd, dannet mann. Nå iire år senere kan Harnwell svines til sammen med Bannon. Det sier mye om hva som har funnet sted, ikke med Bannon, men med mediene, som hater Trump og gjør hva som helst for å få ram på ham.

Document ble godt kjent med Bannon da han var på besøk i mai og denne storyen er et bevisst forsøk på ødelegge ham.

FAR-RIGHT BOOTCAMP WITH TIES TO STEVE BANNON EVICTED FROM ITALIAN MONASTERY DUE TO LEASE ISSUES

Kjøp Roger Scrutons bok “Konservatismen” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂