Nytt

Innvandring løser ikke Europas problemer, sier Ungarns statsminister Viktor Orbán. Det er uakseptabelt å bytte ut befolkningen, sier han.

Under et toppmøte om demografisk utvikling i Budapest sa Viktor Orbán at hans regjering arbeider for å styrke familien.

Uten familier og barn vil det nasjonale samfunnet forsvinne, sa han, og om en nasjon forsvinner så «forsvinner noe uerstattelig fra verden», rapporterer MTI.

Ifølge Orbán er innvandring aldri løsningen på demografiske problemer. Utskifting av folket kan ikke aksepteres, sier han.

Det «meningsløse» såkalt grønne argumentet om at det er bra for jorden at det fødes færre barn, må avvises. Mennesker er ikke jordens fiender, vi er del av den, påpekte han.

Derimot kan fremtiden sikres dersom familiene garanteres bedre økonomiske muligheter enn dersom om de ikke skaffet seg  barn. Slik bedriver man langsiktig familiepolitikk, ifølge den ungarske statsministeren.

– Dette er selve poenget med vår politikk, det er dit vi vil. Men vi er ikke der ennå. Vi må jobbe hardt i flere år for å oppnå dette, sa Viktor Orbán.

Statsministeren sa også at hans regjering har Australia som forbilde når det gjelder innvandring. Australia har forsvart den australske nasjonen ved å være tøff mot innvandrere, følge Orbán.

 

«Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort:

Eller du kan velge et enkeltbeløp:

kr

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal: