Kronprins Haakon prøver forgjeves å håndhilse på Sriha da han besøker den terrorrammede moské åal-Noor Islamic Center på Skui i Bærum. Blodflekker og kulehull er synlige etter skyting og basketaket da Phillip Manshaus tok seg inn i moskëen.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Bildet av Kronprins Haakon, som forgjeves strekker frem hånden til muslimske kvinner i Sriha i al-Noor Islamic Center i Bærum, går verden rundt – også i den islamske verden. Det er et bilde som sier mer enn tusen ord om det gigantiske kulturgapet som globalistene har påført sine egne land, i troen på at de kunne skape et helt nytt samfunnssystem ved navn «flerkultur».

Her skulle alle tvangsflyttes sammen for å bli kjent med hverandre, og dermed bli venner – men det er og forblir en drøm fra Disneyland, skapt av mennesker som kan ingenting om kulturer, religion eller menneskelig atferdspsykologi for den saks skyld.

Rettroende muslimer er nemlig ikke flerkulturelle, og har ikke «det nye vi» som agenda. De har det samme gamle samfunnssystemet islam som agenda, noe de alltid har vært åpne og ærlige om. Dette bildet avslører faktisk ingenting nytt av hva som foregår i moskeer eller i hodet på Muhammeds brigade. Vi visste alt fra før, og det beskriver hvor dypt sharia stikker:

Når man ikke engang orker den korte belastningen ved å ta en vantro, kommende konge i hånden, i landet som har tatt imot islam med åpne armer – da har man vist hvilken fasthet i troen som råder, og det med kjempesleng: Hijabdamen vil ikke engang gjennomføre hilsingen for pressen skyld, som jo er der på sitt vanlige PR-oppdrag for eliten, nettopp for å vise oss fremmedfiendtlige hvor utrolig «norske» muslimer er, og hvor like vi alle er.

Å la selve kronprinsen bli hengene til tørk på denne måten,  er naturligvis et PR-sammenbrudd for moskeen og islam, men det er ikke noe nytt. Islam er nemlig ingen hobbyreligion, slik Vestens elite har omformet kristendommen til. Det nye er hvordan kronprinsen blir avkledd og avslørt som helt uvitende om islam.

Kronprinsen har aldri vist fnugg av interesse eller forståelse for borgernes bekymringer når det kommer til innvandring,  fremmedgjøring, islamisering, splittelse og den stadig mindre kontrollen over eget land – slik f.eks Danmarks dronning har gjort flere ganger. Vanlige nordmenn ser grenser, suverenitet, trygghet og kultur som raskt forvitrer i hendene på EU-pampene og FN-eliten – noe som slett ikke er til nordmenns beste. Men mannen som skal overta tronen med et «Alt For Norge» ser ikke ut til å tenke over det.  I stedet ser vi politiske utspill som viser klart hvor hans står: På EU, flerkulturens og den globalistiske elitens side.

Det faktum at kronprinsen strekker frem hånden på besøk hos Muhammeds lydige flokk, avslører at han egentlig ikke forstår et dugg av det han selv går i bresjen for. Og det er fordi han slipper å leve i resultatet, slik eliten i sine elfenbenstårn gjerne gjør over hele Europa.

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂