En tidligere britisk liberaldemokratpolitiker, Richard Hall, mener at opposisjonen kanskje burde avlives. Mange av de som er pro-EU er blitt ekstremt provosert av at flertallet av britene stemte for å forlate EU.

Å akseptere en demokratisk avgjørelse er for tøft for mange som feilaktig kaller seg for demokrater. For landet har jo valgt FEIL, må vite. Så de har ikke tenkt til å gi seg. Det er 93 dager til Brexit, og med mindre Boris Johnson får til en forbedret utgave av Theresa Mays avtale med EU, så vil Storbritannia forlate EU uten avtale. Nå haster det for de som vil bli igjen i EU.

Boris Johnson har lagt seg på en langt tøffere linje og har, i motsetning til Theresa May, valgt ministre og rådgivere som er FOR Brexit. Dette har ført til reaksjoner fra globalistene og «liberalistene».

Richard Hall gikk langt over streken på Twitter da han spurte om man burde trykke på avtrekkeren med Nigel Farage som skyteskive. Selv Twitter forsto det og slettet saken.

(FBPE står for ‘follow back, Pro-European Union’)

 

Man kan jo bare tenke seg reaksjonen hvis det var en konservativ som hadde lagt ut det samme om en sosialist.

En sint Nigel Farage svarte da også:

The Brexit Party leader roundly condemned the tweet as an example of 'radicalised Remainers'

Jo Swinson er den nye lederen for Liberaldemokratene, som naturligvis er imot Brexit. Men fordi dette skjedde med Nigel Farage, så blir det neppe noen politisak ut av det. De konservative politikerne har jo «bedt om det».

Daily Mail

Forhåndsbestill Roger Scrutons bok “Konservatismen” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂