Ifølge den siste målingen så ligger Nigel Farages Brexit Party an til vinne EU-valget i Storbritannia med 34% av stemmene. De vil med dette få flere representanter enn Labour og de konservative tilsammen. Det er et byks fra de 28% som Brexit Party målte for rundt to uker siden.

Farages Brexit Party er det eneste partiet som er helt klart for Brexit. Det gjør det enklere for velgerne å stemme på dem. Remain-velgere kan velge mellom mange partier som Labour, Liberaldemokratene, Change UK, De grønne og til dels de konservative som forblir splittet i synet på EU.

Britene er lei av politikere som ikke leverer Brexit og som udemokratisk ikke hører på det valget som ble tatt for tre år siden da britene stemte for å gå ut av EU.

I en tale ved en valgsamling i Houghton sa Farage at det delvis var Theresa May sin feil at Brexit ikke hadde blitt levert. Hun er den verste statsministeren vi noen gang har hatt, sa han. Farage sa at hennes avtale (som har blitt nedstemt tre ganger i parlamentet) ville holde Storbritannia fanget i en tollunion med EU til evig tid og at avtalen var som et overgivelsesdokument fra en nasjon som er blitt nedkjempet i krig. «Hun har ydmyket vårt land på den internasjonale arenaen og jeg har fått nok av det», sa Nigel Farage.

‘It (Brexit) hasn’t happened partly because of the dishonest, duplicitous and utterly useless Prime Minister in Theresa May.

‘No question, she is the worst Prime Minister in the history of this country, bar none.’

He told the rally Mrs May’s deal would be a new EU treaty ‘that will cost us, for reasons I’ve yet to understand, £39 billion… a treaty that may well leave us trapped inside the EU’s custom union in perpetuity’.

He added: ‘This treaty that she wants to put through is more like a surrender document of a nation that has been defeated in war.’

‘She has humiliated our country on the international stage and I’ve had enough of it. ‘

Sist søndag skrev Theresa Mail et innlegg i The Mail om hvordan hun ønsket en avtale med Labour om Brexit. «Let’s do a deal», som hun sier. Men den avtalen må nødvendigvis inneholde en tollunionavtale med EU, noe som gjør hennes egne partifeller opprørte. En tollunion med EU vil hindre Storbritannia i å tegne egne og uavhengige handelsavtaler med andre land.

Også i en meningsmåling for et nytt parlamentsvalg kommer Brexit Party inn på en tredjeplass med 21% av stemmene.

Britisk politikk er i rask endring. Velgerne holder politikerne til ansvar for at de ikke blir hørt.

Daily Mail

Kjøp billetter til Katie Hopkins her

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂