En 70 år gammel kvinne fra Bodø er i Bergen tingrett dømt til 24 dagers betinget fengsel og 10.000 kroner i bot for å kalle venstresidens yndlingsislamist Sumaya Jirde Ali for en «korrupt kakerlakk». Document-redaksjonen forstår at retten finner dette galt, ettersom kakerlakker har lange antenner og tåler nesten hva det skal være, mens somalske Sumaya Ali på sin side er totalt blottet for både sosiale- og norske antenner, og tåler absolutt ingenting når det kommer til motstand. 

Dommerene fastslår at 70-åringens uttalelser fremstår som «grovt sjikanerende», og fremhever at 21-åringen som en «viktig talsperson for en minoritetsgruppe i Norge», og mener gjennom ytringen «bidrar tiltalte til å bygge opp en hatkultur mot både Sumaya Ali selv og hennes etniske gruppe».  Her bommer dommerne grovt:

Ali en viktig talsperson for ekstremislam – ikke folk fra Somalia. Og hun bygger ikke noen «hatkultur» mot noen etnisk gruppe. Sumaya Ali bygger opp en sunn motstand mot islam, med sin egen, strålende sharia-arroganse. Det var ikke somaliere eller innvandrere som utnevnte dette unge abaya-trollet til å snakke for alle og enhver sørfra – det var det norske globalister og treperlekjerringer fra venstresiden som gjorde, og deres lydige mainstream media. Kanskje retten bør ta en runde til på nettopp det?

Enda verre er at Bergen tingrett sementerer prinsippet at loven om «hatprat» er en enveiskjøring for systematisk forskjellsbehandling:

Islamister har fripass til å kalle andre mennesker nazist, slik Sumaya Ala har kalt Sylvi Listhaug. Dette med bakgrunn i en 30 år lang tradisjon hvor høyresiden og Fremskrittspartiets politikere har blitt hetset helt hemningsløst av vestresiden uten at det har fått den minste konsekvens, eller vekket den minste bekymring hos politiet, rettsvesenet, pressen eller media.

På en annen side: Når etnisk, norske 70-åringer fra Bodø uttaler seg om sprø islamister i kvinnefiendtlige klær, med en språkføring folk fra Nord-Norge er beryktet for, se da er det ikke måte på ressurser hos politiet og rettsvesenet, eller alarmisme i mainstream media. Det skaper nok ikke noe mindre hatkultur der ute skal du se. Nordmenn liker ikke forskjellsbehandling – eller herrefolk fra utlandet som kommer her og kommer her.

Den frittalende bodøværingen på 70 vil visstnok anke dette hæillvetes skitpratet fra Bergen tingrett. Redaksjonen påpeker tørt at siden Koranen er så smekkfull av hatprat mot jøder, kvinner, homofile, vantro, frihet, sekulære demokratier og alt og alle som ikke er islamsk, så er det forfatteren Muhammed som burde sittet på tiltalebenken. Han er nemlig ikke dau. Spøkelset hans har tatt bolig i hodet på ekstremister som Sumaya Ali. Anmeld meg gjerne for å si det, dere nyttige idioter for historiens farligste politiske overtro. I dare you.

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps-nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt oss-side.

 

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.