Full forvirring da Bob Mueller skjøt ned storyen som fikk anti-Trump-mediene og Demokratene til å tro at nå «hadde de Trump».

Demokratene og anti-Trump-mediene er villig til å tro hva som helst hvis det bare tjener kampen mot presidenten. Selv etter at en story er skutt ned, fortsetter de å snakke som om den har noe for seg.

Det viste seg da BuzzFeed sist uke meldte at Trump hadde bedt Michael Cohen lyve for Kongressen. Mediene ble hysteriske: Dette var riksrettsmateriale. -Impeach, impeach, lød det fra hvert eneste studio.

Men så skjedd det utrolige at spesialetterforsker Bob Mueller rykket ut og via sin talsmann skjøt storyen ned. Den var ikke fundert på fakta. Anti-Trump-mediene og Demokratene fikk nærmest anfall. Hva gikk det av Mueller? Er ikke hans jobb å finne tauet de kan henge Trump med? Hvorfor faller han dem i ryggen?

“BuzzFeed’s description of specific statements to the Special Counsel’s Office, and characterization of documents and testimony obtained by this office, regarding Michael Cohen’s Congressional testimony are not accurate,” Peter Carr, a spokesman for Mueller’s office, said.

Slik er krigen mot Trump blitt: Det er ikke politikk. De følger Clausewitz oppskrift: Krig er politikk med andre midler.

BuzzFeeds to journalister viste til anonyme kilder. En av dem hadde sett dokumenter – den minst troverdige av dem – den andre ikke.

Trump-krigen er bygget på anonyme kilder og mediene slipper vanligvis å stå til rette for dem.

Men denne gang ble storyen skutt ned av spesialetterforskeren.

Hvorfor grep Mueller inn? Fordi han ville måtte svare på påstanden. Hvis det ikke var hold i den hadde BuzzFeed plantet en bombe under hans team. Når Mueller rykket ut var det fordi han var nødt. Når han så mediene og Demokratene gå bananas med riksrettssak, måtte han stanse dem før det gikk for langt.

Cohen skulle forklart seg for en kongresskomite 7. februar. Men plutselig meldte han forfall. Nå kan det spøkre for høringen for Cohen skal inn og begynne soning av tre år bak murene 6. mars.

Cohens troverdighet er fallende.

Han hadde selv lovet  å “give a full and credible account of the events which have transpired» working with Trump, men så trekker han seg plutselig.

Sjokk nummer to for anti-Trump-medier og Demokratene.

Norske medier fortsetter å løpe anti-Trump-kampanjens ærend. Norske bruker blir totalt forvirret. De hører daglig om storyer som visstnok diskrediterer presidenten. Men så skjer det liksom ikke noe mer.

De blir sittende igjen som spørsmålstegn.

For det norske medier ikke rapporterer, er avsløringen av den virkelige Russia collusion, mellom Clinton-systemet og russerne.

De glemmer også å fortelle hva og hvem BuzzFeed er. BuzzFeed publiserte den famøse Steele-rapporten i januar 2017.

Av en eller annenn grunn hefter adjektiver bare ved Trump.

Michael Cohen levels new allegation, claims he worked to rig online polls at Trump’s direction

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.