Hver gang Hege Storhaug bruker storslegga mot Storting og regjering, gir det gjenlyd i norske avisredaksjoner, og til og med PEN-klubbens leder synes hun går for vidt (selv om han også har innrømmet at hun er en viktig stemme). Hege har brølt som en løve mot en statsminister som smilende og intetanende har latt seg avbilde sammen med en islamist. Diverse såkalte humanister, som i sin enfoldighet forsvarer inhumanismen og hjelper den frem, har tatt kraftig avstand fra henne. Hun må ikke skape splid ved å fortelle sannheten! Og en såkalt ekspert som NRK bruker, har på akademisk vis betegnet henne som useriøs og uvitende og dermed sluppet løs ulveflokken mot henne. Nå skal hun tas, og islamistene i FN skal aktiveres.

I toleransens navn må Erdogans og Muslimbrødrenes moskeer få lov til å drive sin undergravende virksomhet, mener medier som Dagbladet, Aftenposten, VG og Dagsavisen. Men når toleransen slipper frem intoleransen, begår toleransen selvmord. Da tar intoleransen over, som i Tyrkia. Hvordan kan norske politikere tolerere koranskolene, der barn lærer det stikk motsatte av alt det gode og fornuftige Europa har stått for siden opplysningstiden? Det som gjør at alle nå ønsker å komme hit til oss?

Vi vet at muslimer blir «radikalisert», som det så pent og dannet heter, ved å studere Koranen, en bok som krever grufulle og ufravikelige straffer som pisking og lemlestelse av levende mennesker. Den oppfordrer til jødehat, kristenforfølgelse, hatefull tale og voldelig disiplinering av kvinner. Den maner til drap av ateister, homofile og frafalne. Den tillater voldtekt, pedofili, slaveri, tvangsgifte, drapstrusler og en uendelighet av det som for oss i Europa er forbrytelser.  Men en nesten samlet norsk presse og de fleste norske politikere snur alt dette på hodet og vil straffe det de kaller hatefull tale mot islam! Nå ser vi også at Oslo Bymisjon går inn for å straffe budbringeren Hege. Fordi hun har forsvart Jesus?

Koranen programmerer mennesker til å bli drapsmaskiner. Vi vet dette, og vi ser det demonstrert gang på gang, senest i Marokko før jul. Hva er det som gjør at vi ikke reagerer kraftfullt og besluttsomt for å beskytte oss selv? Dødsdrift? 

Islam står i en særstilling som religion. Han som stiftet den, var ifølge Store norske leksikon «en stor hærfører og politiker». Denne religionen er en ekspansiv politisk ideologi som arbeider under dekke av å være en religion og benytter seg av de fordelene dette gir den. Islam er en samfunnslære og statslære som regner demokrati og verdslig styre som synd. Islam er en krigserklæring mot demokratiet og vår forsknings- og ytringsfrihet.

Og islam vinner frem.

Islamiseringen av Vest-Europa er kommet langt. Islamiseringen av Tyrkia er gjennomført. Vi lever ikke lenger trygt i hjemmene våre, selv om det er nok av dem som desperat holder seg for øynene og påstår det motsatte. Vi er blitt tvunget til å åpne dørene for fanatiske Muhammed-tilhengere, og det kommer stadig flere. Politikerne har sørget for at vi ikke engang får lov til å lukke kjellervinduene. Og de islamistene som allerede er inne, kan ikke sendes ut igjen. Vi har heller ikke noe sted å sende dem, for deres egne vil ikke ha dem. Når skal Europa komme til seg selv igjen? Vil galskapen i vår tid ende med at Muslimbrødrene får Nobels fredspris?

***

Litteratur: Koranen, norsk-arabisk utgave tilrettelagt i oversettelse av Einar Berg, Universitetsforlaget. (Legg merke til forordet side 8, der oversetteren sier at Koranen «har appell i hele spektret, fra myk religiøsitet til det mer robuste, der det trenges». Utrolig.)

 

Bjarte Kaldhol er en erfaren oversetter. Han behersker flere døde språk, og har lært seg arabisk for å kunne lese Koranen i original. Han har nylig oversatt Douglas Murrays «Europas underlige død» for Document Forlag.

 

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.