Nytt

Åstaden for hærverket var i Charlottenburg – alle luksusbilane stod utanfor ei forretning for luksusbilar i Gutnbergstraße. : Før midnatt var 11 bilar overtente, og fem til vart råka av flammane som følgje av varmeutviklinga.

Berlin –

Det er ikkje meldt om personskader.
Politiet reknar med at dette er tilsikta brannstifting, men bakgrunnen er framleis uklar. Bilane som vart angripne, og øydelagde var ei blanding av brannbilar og luksusbilar.

Politet fortel at dei rykte ut med ein styrke på 20 mann frå politistasjonane i Moabit, Wilmersdorf, Ranke og Suares, og brukte to timar i innsats for å for det første freiste avgrense skadane, dernest søkje etter spor.

Politiet har framleis ingen mistenkte, sjølv om dei var raskt på åstaden, var «fuglane fløyet». Det første naudropet vart meld klokka 1.00, og politiet var raskt på pletten. Først klokka 05.27 avslutta politiet første del av etterforskninga, dette å ha vore på åstaden i fire timar.

 

Berliner Feuerwehr

✔@Berliner_Fw

#Brand #Charlottenburg
In der Gutenbergstraße/Hannah-Karminski-Straße brannten gegen 01Uhr mehrere PKW. Wir waren mit 20 Einsatzkräften von den Wachenn Moabit, Wilmersdorf, Ranke und Suarez dort über 2 Stunden im Einsatz. #ESTUK #wirrettenberlin

05:27 – 10. Okt. 2018

 

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!