Kommentar

Fra alle kanter kommer påtrykket om å akseptere at islamske normer sklir inn i vårt samfunn. Moteindustrien «selger» tildekking med eleganse. Her amerikanske Macy som samarbeider med motehuset for anstendige klær, Verona: The news was announced on World Hijab Day (1st February) that Macy’s would start to cater for American Muslim women, with the launch of their first modest fashion collection, Macy’s x Verona. The modest fashion line will feature hijabs and abayas, loose clothing and mostly importantly, lots of variety, as the collaboration aims to make Muslim women feel confident and fabulous in their clothes. Foto:  Instagram/@veronacollection

 

Når Qasim Ali tar til orde for innføring av nye blasfemibestemmelser for å tekkes verdens mest nærtagende, tilbakestående og voldelige religion, er det ikke simpelthen et forsøk på å omgjøre Norge til et «shithole country» av den typen hans forfedre levde i?

Det er en av gudene vet hvilken i rekken av indikasjoner på at den pakistanske diasporaen i Norge for de aller flestes vedkommende aldri ble norsk. Og det er et tegn på at den diasporaen nå er blitt så stor, mektig og godt representert i det norske samfunnssystemet at den utgjør en jord med gode spiremuligheter for Alis islamfundamentalistiske frø.

Det er også den snørr og førtiende påminnelsen om at islambegeret i Norge begynner å bli vel fullt. Hvor møkk lei er man ikke av halal-pølsemas, kvinner innpakket i telt, stridslysten på islamismeflagget hijabens vegne, krav om egne badetider for muslimske kvinner med akterutseilte bluferdighetsstandarder – og alt annet som aldri blir en del av det autentiske Norge?

Ali har demonstrert mot karikaturer før, sammen med en som hadde beskutt synagogen i Oslo. Og han advarer mot radikalisering? Det er unødvendig å spørre om han ikke eier skam, det er ikke noe islamsk konsept.

Som Douglas Murray observerer, er det begivenhetene som setter betingelsene for hvilke tanker som blir luftet i Europas forskjellige land. Det som er legitim frustrasjon på ett sted, er forbudte ord et annet.

Både i og utenfor Nederland har det vakt en viss bestyrtelse når Geert Wilders har tatt til orde for å forby Koranen, eller når han har lovet å jobbe for at det skal bli færre marokkanere i landet.

Men saken er at jo større utbredelse og selvsikkerhet islam får i Europa, desto mindre skandaløse virker disse ideene. Og når en frekkas som Ali krever at Norge i praksis skal oppgi noen av de viktigste prinsippene i vestlig sivilisasjon, tar man seg jo i å drømme om at han forlater vårt land – nei, vår verdensdel – for godt.

Det kommer naturligvis aldri på tale å forby Koranen i Vesten. Det er vår sivilisasjons kanskje fremste kjennetegn at den aldri blir ferdig med å drøfte noe mellom himmel og jord. Islam kan ikke unntas, og vi må jo ha tilgang til kildene.

Ikke desto mindre er den kompromissløsheten som Wilders’ spissformulering om et koranforbud representerer, en holdning som Europa trenger mer av. Tiden er overmoden for å møte islamske særkrav med et utvetydig fuck off.

Det er nok å kaste et blikk på Europa for å konstatere at et lands islamproblemer omtrent er proporsjonalt med antall muslimer. En undersøkelse fra Chatham House i fjor viste at et flertall av de spurte i åtte europeiske land vil stanse all muslimsk innvandring.

Det er på tide å iverksette dette tiltaket nå. I stedet for å forby islamkarikaturer, la oss forby muslimsk innvandring i stedet.

Ikke at det vil bringe alle islamproblemer til opphør. Selv i fravær av ytterligere innvandring ligger de muslimske diasporaene an til å øke. Ideelt sett burde man derfor ikke bare dra i nødbremsen hva innvandringen angår, men også begynne å anspore muslimer som aldri er blitt en del av Norge, til å forlate landet.

Det er mange år siden den franske filosofen Alain Finkielkraut antydet at det beste er om muslimer lever i sine egne land. Pakistanere, somaliere etc. som har sine hjerter i Pakistan, Somalia eller hvor det nå er, kan vanskelig føle seg hjemme i vårt land.

Men etterhvert som den åndelige erobringen av landet skrider frem, blir Norge i stadig større grad et hjem for islamister.

Når den prosessen er fullført, er ikke Norge vårt hjem lenger. Om nordmennene ikke vil miste sitt hjem, bør de få ut fingeren og frigjøre seg fra underkastelsens åk. Okkupasjonen gjelder først og fremst eget hode, og den er langt på vei selvpåført. Rydd opp i eget hode, og begynn gjerne i dag.

 

Støtt Document

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre.

 

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag her.