Er Norge i ferd med å bli slik at landet nytes best halal? Foto: Bente Haarstad.

Når Scandic Hotel Norge i Bergen slutter å servere svinekjøtt i de ansattes kantine, er det helt åpenbart at det handler om en tilpasning til verdens dummeste, voldeligste og mest kravstore religion – en ramme om livet som kan gjøre i utgangspunktet ålreite personer til sosiopater.

Riktignok unngår aktivt troende jøder også svinekjøtt, men det er aldri den lille jødiske minoriteten i Norge som gjør noe vesen av sine private valg overfor omgivelsene, mens den voksende og selvsikre muslimske gruppen ofte gjør det. Foreldre med barn i Oslo-skolen som organiserer bespisning ved felles arrangementer, kan fortelle ett og annet om det. Det er nok at én enslig stemme ytrer ordet «halal» for at resten underkaster seg.

Hotelldirektørens ord er verdt å merke seg: – Det stemmer at vi prøver å unngå svin.

Det er i det hele tatt en masse ting islams frontsoldater må gjøre og la være å gjøre, og det skaper ikke rent få praktiske problemer for andre enn dem selv.

Når disse i det store og hele opptrer så asosialt og bøllete som de rent faktisk gjør, ville det ikke være en god idé om det norske samfunnet «prøver å unngå» islam i stedet?

Etter at kristendommen ble oppgitt som normativ referanse i Norge, en historisk dumhet vi bare såvidt begynner å høste fruktene av, har vi i teorien en livssynsnøytral pluralisme i vårt land.

I teorien.

For i praksis betyr denne pluralismen at islam har forkjørsrett, og alle andre vikeplikt. Slik er underkastelsens dynamikk etter islams åndelige erobring. Og det er ingen meningspluralisme som tillater at dette utfordres. Mangfoldet utfolder sitt enfold.

Det er på tide å snu på denne flisa ved å gjeninnføre forkjørsrett for historisk norsk sedvane, og vikeplikt for muslimer som mener denne skal trumfes av islamske forbud. Et slikt initiativ ville uten skygge av tvil ha støtte i et stort flertall i den norske befolkningen.

En YouGov-meningsmåling fra 2017 som ble offentliggjort i den tyske avisen Handelsblatt, viser at 59 % av de spurte i Norge mener at islam er uforenlig med norske verdier.

En slik meningsmåling burde ha fått et voldsomt ekko i Norge, men gjorde det ikke. Konklusjonen er så ubehagelig at mediene er redde for å formidle den: Et samfunnsfellesskap mellom muslimer og nordmenn i sin alminnelighet er en uoppnåelig drøm. Skadene som innvandringen har påført, kan altså ikke utbedres – kun begrenses.

En meningsmåling utført i ti europeiske land av den London-baserte tenketanken Chatham House som ble omtalt i The Independent, viste ellers samme år at 55 prosent av de spurte gjerne vil stanse all fremtidig innvandring fra hovedsakelig muslimske land. Norge var ikke med blant landene i undersøkelsen, men det er liten grunn til å tro at svaret ville ha blitt svært forskjellig i vårt land.

Det er etterhvert et nokså stort knippe av tiltak som må gjennomføres for ikke å fullføre en ødeleggelse av Norge som er urovekkende godt i gang.

Det nevnte er bare ett av dem; det å sette FN og NGO-ene på sidelinjen bare to andre. Men for at noen av dåsemiklene i det politiske liv skal komme på slike tanker, må de bli seg bevisst at de er uselvstendiggjort av en kombinasjon av en globalistisk ideologi som er luften de puster i, og et hensyn til egen komfort som forhindrer en fra å konfrontere den ideologien.

Vanlige folk er ikke heftet med dette mentale handikapet, som paralyserer hele den politiske klassen. Ergo er de i praksis ikke representert av sin egen politiske klasse. Sånn sett har nordmennene mye til felles med de gule vestene, men sanseapparatet deres er sløvet av en oljedoping som franskmennene ikke har.

Initiativer til forkjørsrett for norsk sedvane vil derfor aldri komme fra samfunnets toneangivende institusjoner. Nordmennene er overlatt til seg selv. Derfor må de selv heve hodet og ta til motmæle mot den diskrimineringen og marginaliseringen av det norske som rent faktisk pågår dag ut og dag inn. Begynn gjerne i dag.

 

Og begynn gjerne med å støtte Document – det kan være første skritt

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort:

[simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.