Nytt

Tunahan Kuzu avbildet i det nederlandske parlamentet, hvor han ble valgt inn i fjor.

Nederlendere som er bekymret over et stadig mer multikulturelt Nederland får klar beskjed fra lederen for partiet DENK, Tunahan Kuzu: – De kan dra til helvete.

Tunahan Kuzu leder partiet DENK, et parti av og for innvandrere. Tyrkiskfødte Kuzu er også medlem av det nederlandske parlamentet.

– Når nederlendere ser på deg som utlending, mener de egentlig at de er overlegne, og at du ikke hører til her, sa Kuzu i et intervju med YouTuberen Ismail Ilgun om identitet i Nederland skriver Breitbart.

Kuzu vil snu saken på hodet, og sier at innfødte nederlendere som er bekymret over at Nederland endrer karakter, hvor folk med forskjellig bakgrunn lever sammen i en by som Zaandam eller et bydel som Poelenburg, kan «dra seg til helvete vekk».

Poelenburg er en bydel i Zaandam hvor mindre enn 30 prosent av befolkningen er av nederlandsk etnisitet. Bydelen sliter med omfattende kriminalitet.

Etter å ha møtt kraftig kritikk på sosiale medier for sine uttalelser, hevdet Kuzu at kritikerne hadde tatt ordene ut av sin sammenheng.

DENK, som betyr «tenk» på nederlansk, førte en svært tøff valgkamp ved siste valg og fikk flere representanter inn i parlamentet, inklusive Tunahan Kuzu. Partiet krever en fullstendig utslettelse av den nederlandske identiteten slik at innvandrerne kan føle seg mer hjemme. De vil også forby ordene «innfødt» og «innvandrer».

Partiet vil bytte ut gatenavn, fjerne statuer og historiske monumenter som er relatert til Nederlands «rasistiske fortid», og de vil at skolesystemet og mediene skal  legge stor vekt på å spre informasjon om landets koloni-fortid og slavehandel, som partiet mener er årsaken til problemene innvandrere har i Nederland i dag.

Kuzu og DENK ønsker også å etablere et «rasist-politi» med over 1.000 ansatte som skal etterforske «fremmedfrykt» blant annet på sosiale medier som Facebook.

 

 

Støtt Document

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre.Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!