Det er alltid befriende når imamer snakker fritt fra levra og erkjenner åpent at islam og demokrati er to uforenelige motsetninger. Den formen for «ærlig talt» dyrkes i stor stil i en moské som ligger i bakgården i Heimdalsgade på ytre Nørrebro i Danmark. Moskéens navn er Majid Al-Faruq, og det er her beryktede imamer med tilknytning til Hizb ut-Tahrir får utfolde seg fritt. Det var også her terroristen Omar el-Hussein satt og lyttet til Allahs ord dagen før han angrep Krudtønden og Den jødiske synagogen i Kjøbenhavn. Men det har vel de fleste glemt nå?

En av imamene som avslører islam for hva det er, uten omsvøp eller taqiya, er imam Monzer Abdullah. Han ble politianmeldt i fjor for å oppfordre til drap på jøder, og under en samtale med Kristeligt Dagblad den 6. juni i år legger han ikke skjul på noe:

Demokrati kan ikke forenes med islam

«Jeg er mot det politiske systemet. Demokrati kan ikke forenes med islam, som er en politisk ideologi», sier han blant annet til avisen.

Han advarer også mot å at bekjempe den islamske og antidemokratiske ideologien. I følge ham er det ingenting man kan stille opp mot dens fremmarsj:

«Det er en historisk kjensgjerning, at islam har en bestemt natur. Hvis du presser den, slår den tilbake. Hvis du lar være, så sprer den sig.»

Det sier altså imam Monzer Abdullah, som er født i Libanon i 1968, og har bodd i Danmark siden 1986. Noe tyder på at integreringen ikke har gått helt som ønsket, sikkert av mangel på penger og ungdomsklubber.

Muslimer er slett ikke rasistiske, bedyrer imamen

Muslimer bliver ofte beskyldt for å være rasistiske, men det er rent tøv, bedyrer imam Monzer Abdullah og begrunner det slik:

Det er tillatt i islam at man gifter sig med en jødisk eller kristen kvinne. Det betyr, at du vil få et barn med henne, og det barnet vil så få den islamske identiteten og betrakte Palestina som deres sak.”

Dessverre blir han som vanlig ikke spurt om hvorfor det ikke er tillat for muslimske kvinner å gifte sig med en kristen eller jødisk mann, men svaret gir se vel nesten selv: Sett med muslimske øyne vil det være fare for at barnet fra et slikt ekteskap ikke vil bli muslim, men en vantro som vil være redusert fra ”menneske til udyr». For det siste er presis hva en annen av moskeens imamer sier om ikke-muslimer:

Imam Hajj Saaed: Dialog mellom religioner er en ondsinnet ide

Dialogprester, for ikke å snakke om dialogbiskoper, og alt hva det danske samfunnet har blitt belemret med på den fronten, vil komme totalt til kort hvis de forsøker sig i moskéen i bakgården på Heimdalsgade. I sin fredagsbønn i moskéen den 20. februar 2015 la heller ikke imam Hajj Saaed fingrene imellom da han betegnet dialog som Satans verk:

Dialog mellom religioner er en ondsinnet ide som muslimer må være på vagt overfor, for ikke at havne i fellene som Satan og hans tilhengere har lagt ut.” 

Slik lød det fra imamen som oppfordret sine tilhørere til å drive tilbake løgnene som tilhengerne av «religiøs dialog» fremsetter, og i stedet:

Presentere islam som et alternativ til den (vestlige) løgnkulturen som har kastet ikke-muslimer i en avgrunn av fordervelse og korrupsjon, og har redusert dem fra mennesker til udyr.”

Etterpå fikk jødene en omgang – og Omar el-Hussein satt og lyttet.

Den kvelden i 2015 var en fortsatt ukjent ung mann ved navn Omar el-Hussein tilstede i moskéen. Der hørte han imam Hajj Saaed også oppfordre til kamp mod jødene, med henvisning til profeten Muhammeds reaksjon da jødene i Medina nektet å konvertere til islam:

Da de brøt deres løfte og nektet å efterkomme hans krav, gjorde han det vil alle kjenner fra historiene om profetens holdning, og hans krig mod jødene.”

For professor i konranstudier, Thomas Jøhnk Hoffmann, er det ingen tvil om hva disse få ordene betyr, og han forklarte det til Berlingske:

Jeg oppfatter ordene som en form for trussel eller løftet pekefinger. Jødene det henvises til, ble enten fordrevet fra Media eller massakrert. Kvinnene og barna ble gjort til slaver”

Omars tilstedeværelse i moskéen denne fredagskvelden, er av flere forskjellige kilder blitt bekreftet over for både DR 1, BT og Berlingske. Journalist Carolina Kamil fra Berlingske besøkte Mjølnerparken etter angrepene mod Krudtønden, og Den jødiske synagogen i Skindergade, og da kom flere detaljer frem:

I Mjølnerparken snakket hun med blant andre en Muhammed, som opplyser, at Omar el-Hussein deltok i fredagsbønnen den kvelden i moskéen i Heimdalsgade. Her ble arrangementet med Lars Vilks på Krudtønden nevnt og stemningen blev oppildnet, i følge Muhammed til Berlingske:

Det viser, hvor raskt han har handlet. Altså, hvor skulle han ellers få greie på at Vilks kom til Danmark? Det er ikke sånt man normalt går rundt og undersøker. Jeg tror han har hørt det i moskee, og så er det klikket for ham,”

Resultatet av Omar el-Husseins deltagelse i fredagsbønnen denne kvelden er like velkjent som det er velglemt av MSM: Dagen etter angrep han først Lars Vilks arrangement på Krudtønden ved 16-tiden, hvor han skjøt og drepte filminstruktøren Finn Nørgaard. Senere, litt over midnatt, angrep han Synagogen i Skindergade og skjøt og drepte vakten Dan Uzan.

Jammen, det var jo bare en preken om religionsdialog

Imam Hajj Saaed, som også går under navnet Nihad Said El-Sayed, blev politianmeldt for dette forholdet. Statsadvokaten i København avviste imidlertid saken, med den merkelige begrunnelse at uttalelsene om jøder var en del av en preken om omfattet religionsdialog.

Det har åpenbart ikke gått opp for statsadvokaten, at denne såkalte «religionsdialogen» besto av dulgte hentydninger om å drepe dem som nekter å konvertere til islam. I dette tilfelle jødene. Omar el- Hussein forstod til gjengeld budskapet utmerket godt. Det er det nok flere av hans støpning som gjør, og de sitter i danske moskéer og lytter til imamer som opfordrer til kamp, til å slå tilbake mod alle som ikke anerkjenner islams overhøyhet.

Svovelprekner har gått litt av moten her i Norge siden Hallesby, men de har en helt annen effekt i islam . Det regner svovel fra svovelpredikanter i moskeer over hele Europa, og menighten kneler og underkaster seg lydig. Allah vil det.

 

Nørrebro-imam: ”Presser du islam, slår den tilbage. Lader du den være, spreder den sig”

 

Støtt oss

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre.

 

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!