En av de største gledene vi opplever er når vi skriver noe til leserne og får en respons som viser at folk setter pris på hva vi gjør. Vi jobber jo stort sett opp mot mange mennesker som vi hverken ser eller hører. De fleste er tause.

Men nå vi skriver en henvendelse er det noen der ute som gir lyd fra seg.

Denne henvendelsen er a shot in the dark.

Document forlag, som er heleid av Document.no AS, trenger et lagerlokale med ekspedisjon. I dag sendes bøkene ut fra kontorene i Oslo. Det betyr å bære dem opp fire etager – uten heis – og bære dem ned igjen når de skal ut til kundene. Med økende antall titler og ditto utsendelser, blir dette et for tungvint opplegg.

Vi har bøker lagret både her og der, og det tar tid å hente og bringe. Logistikk er et nøkkelord.

Derfor har vi bestemt oss for å bygge vårt eget lager med ekspedisjon.

Som kjent er offentlig godkjenning en prosess man ikke kommer utenom.

Det ville vært til stor hjelp om det fantes noen der ute som kunne hjelpe til med en tegning, plassering i terrenget og innsendelse. Det trenger ikke være all verden. Kun en enkel tegning. Men visse krav må oppfylles.

Vi skriver med vilje ikke arkitekt, for dette kan være noen som har et tegneprogram og vet hva det handler om.

Det skal ikke være noe fancy, et straight lagerbygg på en etasje.

Hvis du vet hva det handler om og ønsker å hjelpe Document, kontakt red på hans epost:

hans.rustad@document.no, og mer brevet «lagerbygg».