Michael Horowitz som har gjort en grundig gjennomgang av hvordan justisdepartementet og FBI håndterte Hillary Clintons private servere, skal ha kommet frem til at deres handlemåte kan være straffbar.

Inspector General Horowitz found “reasonable grounds” for believing there has been a violation of federal criminal law in the FBI’s handling of the Hillary Clinton email investigation.

Det er gravejournalisten Paul Sperry som melder dette i en tweet.

Sperry tweeted: BREAKING: IG Horowitz has found “reasonable grounds” for believing there has been a violation of federal criminal law in the FBI/DOJ’s handling of the Clinton investigation/s and has referred his findings of potential criminal misconduct to Huber for possible criminal prosecution

Rapporten til Horowitz er klar og er oversendt advokatene til personene som får gjennomgå. Trolig er det slik innholdet har funnet veien til Sperry.

Ifølge Sperry vil Horowitz oversende materialet til statsdvokat John Huber og overlate til ham å vurdere om det skal tas ut tiltale.

Horowitz has referred his findings of potential criminal misconduct to Huber for possible criminal prosecution, says investigative reporter, Paul Sperry.

Sperry har også en annen nyhet, som er minst like stor: FBI-sjef James Comey skal ha satt Michael Flynn under etterforskning allerede i desember 2016, dvs ett år før han offisielt ble satt under overvåking:

BREAKING: Comey/Yates targeted Gen. Flynn in C.I. investigation a yr BEFORE he communicated w Russian ambassador in Dec 2016 as a transition official–and the trigger was Flynn sitting at same table w Putin at Dec 2015 Moscow event, even tho Green Party’s Jill Stein also at table.

Hvis alt som skulle til for å bli satt under overvåking var et besøk til Moskva, har FBI beveget seg inn i et modus som vi forbinder med helt andre tider. Eller er forklaringen den at FBI allerede da deltok i sammensvergelsen mot Donald Trump og her inngikk Russia collusion som en hovedingredient. Et besøk i Moskva var rene gavepakken.

 

BREAKING: IG Horowitz Found “Reasonable Grounds” FBI Violated FEDERAL CRIMINAL LAW in Bureau’s Handling of Hillary Investigation