Overskriften er muligens litt for drøy for deres sære og inngrodde syn på kvinner, men det er ingenting sammenlignet med det deres oppførsel bidrar til i andres hverdag. Offer? Tvert imot, men det ligger ikke i min natur å sitte på tribunen og være en passiv tilskuer til grov hets, og kvinnediskriminerende oppførsel uten reaksjoner. Det er vel her den krigerske siden min kommer fram, og med tastatur inviterer jeg til debatt, men la hersketeknikker, personangrep og trusler ligge. Da er dere maktesløse, sa du? Skrik høyere, det gjør nemlig alle som går tomme for argumenter. Bruk ord som hore, husneger og bruk latterfjes emoji. Det garanterer dere noen likes fra medbrødre, og selvfølelsen gjenopptas. Som familiens stolthet er dere jo vant til å heve dere over oss kvinner, og få ros kun for å være født med penis.

Dette nedlatende middelalderske kvinnesynet er uholdbart. Spesielt i et av verdens mest vellykkede land, der kvinners frihet står sentralt og triumferer over det patriarkalske systemet dere er vant til. Der kvinner er halvparten så verdifull som menn, og der evnen til å sette seg i kvinnens posisjon er nært sagt fraværende. Kultur ser ut til å være flyttbar, og dessverre har ikke deres foreldre lykkes med å internalisere den norske kulturen i dere. Selv som leger har dere et stygt syn på medmennesker og mister kontroll på sosiale medier. Hva da med den uten utdannelse, og mest sannsynlig uten dannelse? Her har vi store integrerings utfordringer, og de blir ikke løst før vi tar et oppgjør med svake, små mørkemenn. Å være utdannet med god jobb er ikke synonymt med å være integrert. Dere har bare vært gode på å utnytte godene. Her må det verdiassimilering til, og det vet dere.

Skumle mektige kvinner, skremmer usikre menn

Det kan virke som at det mest provoserende for dere er sterke kvinner som pusher tilbake. Vi finner oss nemlig ikke i å ta imot en slik ukultur deres mødre flyktet fra, og som dere ufrivillig dytter på oss dag etter dag. Å ta oppgjør med små, svake mørke menn er å ta et historisk slag for feminismen og likestilling, og mitt navn skal være skrevet i den historien.

Å få motstand fra en kvinne er nok det mest ødeleggende for deres illusjon og lager brist i den langt internaliserte herskeroppdragelsen dere fikk. Men her i Norge gjør vi det litt annerledes, og her er gutter like mektige som jenter og jenter like mektige som gutter. En butikkansatt er like verdifull som en lege, og vi ser på verdien av mennesket og ikke lengden på utdannelsen. Derfor vil jeg aldri akseptere at slike svake små menn som dere bruker status og tittel som maktmiddel for å true andre til taushet. Det er en mentalitet som hører hjemme i Islambad og ikke i norske byer.

Solidaritet

Til slutt vil jeg bare minne dere på hvor urimelig deres angrep på frie kvinner er. Deres hets har blitt møtt med støtte fra storsamfunnet. Deres forsøk på å undertrykke oss har blitt møtt med solidaritet fra storsamfunnet, og hvert eneste stygge ord har blitt erstattet med flere hundre støtteerklæringer fra nordmenn. I realiteten øker dere nordmenns fremmedfrykt, og gjør oss til heltinner. Og i heltinneindustrien er det jammen godt å se at etnisk norske menn fortsatt går hånd i hånd med oss minoritetskvinner selv etter å blitt ferdig med den kvinnekampen mange år tidligere. Aldri før har jeg satt mer pris på den norske mannen, og jeg er for evig takknemlig for at de er så kamplystne på våre vegne. Den jobben burde mange flere minoritetsmenn gjort, men alt til sin tid. Den intoleransen mange av dere merker fra nordmenn økes i takt med antall eksponering i media, og jeg stiller meg gjerne foran i demonstrasjonen mot dere.

Prøv dere ikke på en som er vant til å slå inn en spiker med en slegge. Til det er dere bare ofre og høster ingen respekt hos meg. Og dere brødre som allerede gjør en iherdig jobb for å støtte kvinnekampen. Deres solidaritet er ikke forgjeves.

 

Gjengitt med velvillig tillatelse fra Shurika Hansens blogg.

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!