Når amerikansk rap-kultur møter mexicansk voldskultur oppstår helt nye «muligheter» til å være top of the world.  Christian Omar Palma Gutierrez synger ikke bare om våpen, han er også med på å bruke dem.

Nylig ble det kjent at tre mexicanske filmstudenter var blitt torturert og henrettet av narkokarteller som trodde de tilhørte en konkurrerende bande.

Nå viser det seg at en kjent rap-stjerne, Christian Omar Palma Gutierrez, var med på henrettelsen. Hvis man lurer på hvorfor amerikanerne vil ha en mur i sør kan man bare lese historier som denne:

Den mexicanske Youtube-stjernen Christian Omar Palma Gutierrez innrømmer å ha oppløst likene av tre drepte filmstudenter i syre, opplyser politiet i landet.

– Han var delaktig i de tre drapene, sier sjefetterforsker Lizette Torres.

Christian Omar Palma Gutierrez, bedre kjent under artistnavnet QBA, er en av to personer som er pågrepet i forbindelse med drapene på filmstudentene Salomon Aceves Gastelum (25), Daniel Diaz (20) og Marco Avalos (20).

De tre ble kidnappet, torturert og drept i delstaten Jalisco i forrige måned. Ifølge politiet skal Gutierrez ha forklart at han er tilknyttet narkotikakartellet Jalisco New Generation, og at han kvittet seg med likene av de tre studentene.

Palma Gutierrez er en profilert mexicansk rapper og har nesten 125.000 følgere på YouTube, der han har publisert en rekke musikkvideoer som omhandler temaer som vold og narkotika.

Gutierrez og den andre pågrepne vil bli siktet for kidnapping, ifølge aktoratet. Mexicansk politi jakter fortsatt på fem personer i forbindelse med drapene på de tre studentene. (NTB)

Kriminaliteten, volden, korrupsjonen – sprer seg over grensen i takt med at den spansk-talende befolkningen vokser og er illegal. Med en stor illegal befolkning vet ikke myndighetene hvem som befinner seg i landet.

Det skal avholdes en folketellling for første gang på mange år, der ett av spørsmålene er: Er du en amerikansk statsborger?

Dette protesterer Demokratene mot og mener det er diskriminerende. Demokratene er blitt partiet for uhemmet innvandring. Selv kravet om ID ved stemmeavgivning oppfattes som diskriminerende.

Mexico forsøker å fremstille Trump som the bad guy, men hvor stor interesse har Mexico av grensekontroll, når den mexicanske ambassadøren til USA forteller at de ikke har noe grensepoliti:

Mexican Ambassador to the United States Gerónimo Gutiérrez told PJM that Mexico does not have a “border patrol” along the U.S.-Mexico border but Mexican federal police work with U.S. Customs and Border Protection (CBP) officials to combat illegal activity.

The ambassador did not have an estimate of how many Mexican law enforcement officials work along the border with the United States. The embassy’s press office could not be reached for comment.

The U.S. currently has more than 16,000 agents stationed along the 2,000-mile southern border.

Borgerne i siviliserte land vil beskytte seg mot vold og kaos. Hvis Trump får gjerdet, hvilket inntrykk vil det gjøre på europeiske velgere?

 

Mexican Ambassador: Not a ‘Single Case Proven’ of a Person Crossing Border to ‘Harm’ the U.S.