Enda en ny undersøkelse forsterker inntrykket mange har av islam i Europa, men som flerkulturens idealister nekter å forholde seg til: 29,9% av de muslimske elvene i undersøkelsen forteller forskerne at de «godt kan forestille seg å risikere livet ved å kjempe for islam.» Det skriver det tyske magasinet Welt. Islam biter seg fast i hodet på barn som skal vokse opp i vesten, og det lover ikke godt hverken for Europa eller for de indoktrinerte barna.

Undersøkelsen bekrefter den utbredte bekymringen om at jihad – fysisk kamp til døden mot vantro for å spre Allahs lov, sharia – er sterkt utbredt blant etterkommere av muslimske innvandrere. I tillegg til at etterkommerne er mer radikale, er de også mer kriminelle, og det viser igjen at integreringen (hva nå enn det måtte være) går helt feil vei. Men frykt ikke: Løsningen er som alltid å vise overtroen islam enda mer respekt, og gi bort enda mer penger for å få dem på rett spor. Da stopper de nok å innprente koranens dommedagsbudskap og herrefolkideologi i huet på ungene sine, og lærer dem vestlig demokrati, kunnskap, og likestilling i stedet. Tror du ikke?

Undersøkelsen er gjennomført av den anerkjente tyske kriminologien Christian Pfeiffer ved Nedersaksen Universitet. Utover å være forsker, har Christian Pfeiffer vært justisminister for det tyske sosialdemokratiske paritet SPD, så han er ingen hvem som helst. Normal adferd for vestens sosialdemokrater har så langt å bortforklare slike problemer med å tenke positivt: 70% av elevene vil tross alt ikke risikere livet for islam. Og siden alle som begår vold i Allahs navn er sinnsyke og slett ikke «ekte muslimer», kan man argumentere for at 0% av muslimske barn i Tyskland er ekstremister. Vips, så var det problemet borte. Tjohei!

Den danske forskeren Tina Magaard har sammen med en rekke assistenter analysert tekstene hos de ti største religioner i verden, for å se om de oppfordrer til vold, og konklusjonen er klar:

«Islams tekster oppfordrer i langt høyere grad enn andre religoners grunntekster til terror og kamp. Tekstene i islam skiller seg klar fra de øvrige religionenes tekster ved i høyere grad å oppfordre til vold og aggresjon overfor andre troende. Det finnes også direkte oppfordringer til terror. Det har lenge vært et tabu i islam-forskningen, men det er et faktum som man er nødt til å forholde seg til».

Men det er feil: Hverken muslimer eller deres flerkulturelle medløpere forholder seg til fakta. De klamrer seg heller til myten om «fredens religion», selv om det er godt dokumentert at «freden» islam snakker om har ingenting med vår vestlige forståelse av ordet. «Freden» Muhammed mumlet i skjegget om er en totalitær fred: Når alt er islam, er det ingen som lenger tør å sette seg opp mot islam, og da er det «fred». Dette er nøyaktig samme forståelse av ordet fred som i andre totalitære ideologier. Les Orwells «1984» og bli skrekkslagen.

Trass disse alarmerende talene er det fortsatt ingen land i vest-Europa som ser noen grunn til å stoppe oppføringen av moskeer finansiert av islams verste diktaturer. I stedet forsøker man å komme ekstremismen, kriminaliteten og voldsbruken til livs med å spre innvandrere utover, falle på kne for overtroen i dum, falsk eller skremt respekt, eller kaste penger på problemet. Problemene skyldes nemlig fiktive rasister og postnumrene hvor innvandrere lever – ikke deres kultur og religion. Vi må bare få stoppet all kritikk av overtroen fra oldtiden, samt tiltale alle ateister for «hatkriminalitet», så blir alt bra. Ikke tenk – bare gjør som eliten og imamene sier, for de viser veien og har løsningene for «nye Europa». Herregud.

De som likevel ikke klarer å la være å tenke sitt, bør ta frem telefonen og abonnere på Document.no gjennom SMS til 59,- kroner måneden. Da får du ukorrekte sannheter for prisen av en fancy kaffekopp, og det kan gi deg et rikere liv i det lange løp.

SMS: Send «DOC» til 2300

FORSKNING: 30 PROCENT AF MUSLIMSKE SKOLEELEVER ØNSKER AT KÆMPE TIL DØDEN FOR ISLAM

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!