Fire menn er kjørt til sykehus og legevakt med antatt moderate skader etter en voldsepisode i Randaberg nord for Stavanger sent onsdag kveld.

En av de fire er lagt inn på Stavanger universitetssjukehus med hodeskader. Politiet opplyser at han er ved bevissthet.

De har pågrepet to personer og har beslaglagt et slagvåpen og et multivåpen med en kniv. Vitner har forklart at det ble brukt både kniv og slagvåpen i angrepet, som skjedde i nærheten av en Kiwi-butikk.

Det ble først opplyst at én eller flere gjerningspersoner stakk fra åstedet, men politiet oppga senere at det ikke var grunn til å tro at flere var involvert enn de to som er pågrepet og vil bli avhørt.

Den første meldingen om hendelsen kom til politiet klokka 22.30 onsdag. Flere patruljer og ambulanser ble sendt til Dalveien, som ligger i et boligstrøk i Randaberg.

Noe før midnatt meldte Sørvest politidistrikt at de hadde tatt hånd om i alt fem personer, hvorav fire altså ble sendt til behandling.

– Det var flere vitner som meldte fra på nødnummeret, og politiet er bevæpnet, sa operasjonsleder Victor Jensen i Sørvest politidistrikt til Stavanger Aftenblad onsdag kveld.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂