NTB

To menn i 20-årene er pågrepet og siktet for ran etter at to mindreårige gutter ble ranet ved en lekeplass i Kvernevik i Stavanger tirsdag.

– Politiet har gjennomført flere avhør i kveld og vil fortsette med det i morgen, opplyser jourhavende jurist Cecilie Steen i Sørvest politidistrikt til Stavanger Aftenblad.

Steen opplyser at politiet ikke leter etter flere gjerningspersoner per nå, men at det kan være at de avhører flere personer i saken, og da primært vitner.

Foranledningen til hendelsen ønsker ikke politiet å kommentere, men de siktede er kjenninger av politiet. De to mennene ble pågrepet hjemme hos en av de to siktede.

Juristen vil ikke si noe om det har vært våpen involvert i hendelsen.

Det var tirsdag ettermiddag at politiet varslet om at to mindreårige gutter hadde blitt ranet i nærheten av en lekeplass i Kvernevik i Stavanger.

Først var det kun snakk om at en gutt hadde blitt ranet, truet og slått. Noe senere ble det meldt at det var to fornærmede gutter.

Den ene av de to mindreårige guttene ble kjørt til legevakten for sjekk.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.