Politiet utenfor Stavanger universitetssjukehus, ved en tidligere hendelse. Foto: Tommy Ellingsen / NTB

En mann (48) og en kvinne (34) er fraktet til Stavanger Universitetssykehus etter en voldshendelse på Bryne, der det skal ha blitt brukt slagvåpen. Skadeomfanget er ukjent.

Det har i senere tid vært mange oppslag i mediene om voldhendelser rundt om i landet. I dag er det Rogaland sin tur.

NTB melder om denne seneste saken:

– Det startet med at vi fikk en melding klokka 12.24 om at noe hadde skjedd ved Bryne videregående skole. På stedet fant vi en skrikende kvinne, men fant ikke noe mer etter litt leting.

Deretter fikk vi inn en melding om at to personer hadde vært i kontakt med politiet og var plukket opp av ambulanse etter at de hadde blitt angrepet og skadd av to personer. Noe mer bakgrunn enn det har vi ikke, opplyser operasjonsleder Jøran Solheim i Sørvest politidistrikt til NTB.

Han sier videre at politiet raskt identifiserte en adresse der de mistenkte bodde. To personer i 20-årene, en mann og en kvinne, ble deretter pågrepet på adressen.

– Vi er i ferd med å avhøre dem nå. Alle fire involvert i hendelsen er kjenninger av politiet, sier han.

Skadeomfanget er ukjent, men det ble tatt i bruk et slagvåpen under hendelsen, bekrefter operasjonslederen.

– Det er snakk om slagskader mot ansikt og bein, begge er nå på Stavanger Universitetssykehus, og vi har ingen indikasjon på at det er fare for liv, sier Solheim.

Les også:

Volden i Oslo-skolen: Arbeidstilsynet truer med dagbøter

 

Perfekt som julegave, bestill fra Document Forlag i dag:

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.