Politiet måtte rykke ut til en voldshendelse i Vindalveien i Sandefjord. Bakgrunnen var en alvorlig voldshendelse. Både mistenkte og fornærmede er skadet. Rett etterpå ble nok en voldshendelse meldt.

– En lokal mann har slått seg inn gjennom et vindu, og det ble en konfrontasjon mellom ham og de som bor på adressen. Både mistenkte og fornærmede er skadd, opplyser Sørøst politidistrikt på X/Twitter.

Ifølge politiet er motivet for hendelsen ukjent.

– Men det var ikke et tilfeldig hus som ble oppsøkt. Han har slått seg inn gjennom et vindu med et redskap, og det ble en konfrontasjon med huseier, skriver politiet.

Siktede skal ifølge politiet være en lokal mann i 20-årene, som er er kjørt sykehus med skader av ukjent omfang. Fornærmede er i 60-årene og bor på stedet, og fremstår lettere skadet. Siktede ble pågrepet uten dramatikk i sin bil et stykke unna.

Ifølge Sandefjord Blad opplyser politiet at en lokal mann har slått seg inn gjennom et vindu og deretter oppsto det en konfrontasjon mellom han og de som bor på adressen.

Kort tid senere, klokken 18.45, ble det meldt om en ny voldshendelse.

20 minutter etter at politiet meldte om den første voldshendelsen, opplyste de at det hadde vært enda en alvorlig voldshendelse i byen. Denne fant sted ved Tempokrysset i Sandefjord sentrum. Én person er kjørt til sykehus, mens tre personer er pågrepet.

– Det var en konfrontasjon mellom flere. Detaljer om hva som har skjedd, har vi ikke per nå, opplyser politiet.

Ifølge politiet er alle de tre pågrepne lokale. Det er snakk om to personer i slutten av tenårene og en i 20-årene. Den fornærmede er en kvinne i 20-årene som ikke er fra Sandefjord. Skadeomfanget er ukjent, men politiet opplyser at hun blir behandlet på sykehuset. (NTB – Ketil Bjærke og Anna Nesje)


Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.