Politiet opplyser at de har kontroll på en mann i 30-årene, som er mistenkt for å stå bak ugjerningen. Politiet fikk melding om det de karakteriserte som en «alvorlig voldsepisode» ved kjøpesenteret Vestkanten klokka 16.55 fredag ettermiddag.

To personer er skadd, en mann og en kvinne. Mannen er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang og kvinnen behandles på legevakten. De to skadde er begge i 50-årene.

– Vi fikk mange meldinger om hendelsen, dette var det mange som fikk med seg, forteller operasjonsleder Knut Dahl-Michelsen i Vest politidistrikt til NTB.

Han forteller at den skadde mannen var bevisstløs da han ble sendt til sykehus.

– Det er fortsatt for tidlig å si hva dette er. Mange vitneavhør gjenstår og vi er fortsatt på stedet, sier operasjonslederen til NTB ved 19-tiden fredag.

Senterleder på Vestkanten, Rolf Tvedte, sier til Bergens Tidende at knivhendelsen fant sted på parkeringsplassen, ikke inne på senteret.

– Det er vårt område, men det har ikke skjedd inne. Vi har orientert vektere og andre representanter på huset, sier han.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.