Den tidligere britiske agenten Christopher Steele produserte mye av de mest lugubre delene av Trump-mappen.

Tidligere har komiteene i Kongressen stevnet Trump-folk. Nå har de stevnet Hillarys folk og det var en slik stevning som fikk frem at demokratene betalte for drittpakken om Trump.

Washington Post valgte å offentliggjøre hvem bakmennene var for å ha kontroll på storyen. Men de lykkes ikke.

A series of subpoenas issued by the committee this month against the research firm, Fusion GPS, appear to have smoked out the client, who was identified by The Washington Post as Clinton campaign general counsel Marc Elias.

Liberale medier og demokratene har hele tiden trodd de hadde kontroll på «hvem som gjorde hva mot hvem». Men nå har de plutselig ikke det lenger, og grepet glapp i løpet av forrige uke og fortsetter med avsløringen om drittpakken.

Konsulentselskapet Fusion GPS håndterte arbeidet med drittpakken. Den er under press fra Kongressen, bl.a. vil justiskomiteen ha utlevert bankutskrifter som viser hvem kundene var. Fusion GPS forstår at det vil tape og velger å løse klienter og oppdragsgivere fra taushetsplikten.

“It’s very obvious, understanding that they leaked a story to the Washington Post to try to get it out there with as sympathetic spin as possible on an absolutely terrible story for them and Democrats,” speculated one source familiar with the House Intelligence Committee’s activities.

Liberale medier arbeider på høygir for å «contain the damage», med skadekontroll og for å gi storyen en annen retning.

Justiskomiteen i Representantenes Hus vil gjerne vite om FBI brukte drittpakken for å få spesialtillatelsen til å overvåke Trump-folkene. Hvis det er tilfelle ligger FBI tynt an.

The House Intelligence Committee has led the push to identify Fusion’s dossier client. The involvement of Democrats is significant, Republicans say, because of the dossier’s central importance to the FBI’s investigation into possible collusion between the Trump campaign and Russian government.

Republicans like Iowa Sen. Chuck Grassley, the chairman of the Senate Judiciary Committee, have expressed concern that the FBI may have relied on political opposition research to kickstart its Trump investigation.

Kongress-komiteene har bedt FBI og justisdepartementet om få utlevert dokumenter som kan kaste lys over saken. Deres ønske er ikke etterkommet.

Rep. Trey Gowdy (R-S.C.) is starting to lose patience with the stonewalling FBI and DOJ.

He told Fox News host Bill Hemmer on «America’s Newsroom» this morning that as interesting as the question of who paid for the «dirty dossier» is, the real question is whether the Justice Dept. and the FBI relied upon its dubious «findings» to launch the Russia investigation.

«I want to know whether the nation’s premier law enforcement agency relied on a document that looks like the National Enquirer prepared it,» Gowdy, a member of the House Intelligence Committee, said. (….)

«The fact that the Department of Justice — not the Obama Department of Justice — the Trump Department of Justice will not give Congress access to that information says a lot about why we are looking into the Department of Justice and decisions they made and did not make,» Gowdy complained.

Sannsynligvis står vi bare ved innledningen til en opprulling av det som viste seg å bli prosessen mot Trump.

 

 

House Intel’s Subpoena Forced The Dossier Client Revelation

 

https://pjmedia.com/video/gowdy-fbi-rely-document-looks-like-national-enquirer-prepared/

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂