Gjesteskribent

Kaltham Alexander Lie. Foto: Facebook.

 

Først, la meg drite meg litt ut, jeg føler meg ikke ordentlig om jeg ikke skriker og hyler i urettferdighetens navn, dette er intensjonen min.

IS-soldater lurte en sultende yazidi-sexslave til å spise sin egen sønns lik som et triks for å underholde jihadistene, hevder et medlem av det irakiske parlamentet. Saken er gjengitt av Breitbart, Daily News, Washington Times, m.fl.

IS-SOLDATER LO DA SULTEN SEXSLAVE SPISTE SIN EGEN SØNN
Brøt sammen i gråt da de fortalte henne hva hun hadde spist.

– En av kvinnene som vi klarte å redde fra IS, sa at hun ble holdt i en kjeller i tre dager uten mat eller vann, fortalte irakiske Vian Dakhil til den egyptiske TV-kanalen Extra News. Etterpå brakte de henne en tallerken med ris og kjøtt. Hun spiste maten fordi hun var veldig sulten. Da hun var ferdig, sa de til henne: “Vi kokte din ettårige sønn som vi tok fra deg, og det er kjøttet av ham du nettopp spiste”. Kvinnen brast i gråt og tørket tårer mens IS-soldatene moret seg.

Saken har fått stor medieomtale i utlandet, men ikke i Norge! Det er ikke rart, dessverre har Norge blitt et moderne, snilt, idiotdiktatur. Grunnen, årsaken og temaet er islam. Norske politikere tar hensyn, er barmhjertige, gode og jammen jævlig snille når det gjelder den falske, jævlige islam!

Vi liberale er så drittleie, ikke bare av norsk politikk, men av den nye metoden i moskénasjonen, nemlig å bruke de etniske kristne norske som har konvertert til islam, til en religion som verken islam eller de selv hører til. De bruker disse stakkars, vitenskapsløse, kunnskapsløse folka mot oss ekte etniske muslimer, som frontsoldater.

Her er en liste over moskénasjonens karaktertrekk:

– en intelligent nasjon
– en klok nasjon
– en ulvenasjon
– en slangenasjon med millioner av hoder
– en dobbeltmoralnasjon
– en uekte nasjon
– en juksenasjon
– en urettferdig nasjon
– en tullete nasjon
– en voldelig nasjon
– en menneskerettighetshatende nasjon
– en nasjon full av mangel på evne til å anerkjenne andres rettigheter til å være det de er
– en kvinneundertrykkelseselskende nasjon
– en soldatnasjon, klar til å adlyde
– en manipulerende, usympatisk, psykopatisk teologi
– en sykdom som ikke kan bedøves og fjernes, et antibiotikaresistent virus

Deres imamer, moskéledere, deres høylærde og ayatollaher har lært opp disse folka til å hate folk som går på gata, uten å vite hvem disse folka er en gang, eller hvilken religion disse folka tilhører. Hevnlysten kommer til å fortære denne nasjonen på et ubarmhjertig vis. Her er et godt og kjent eksempel: Deler man ikke muslimers synspunkter, er det ubehag i vente. IS dreper folk som ikke bøyer seg i støvet for dem, i Norge trues folk på livet. Jeg er så frustrert av ubevisste folk, ikke minst provosert, irritert, av mennesker som appellerer til noen lover for å skaffe seg påskudd til å slå ned på motstandere.

Ja, man kan ikke gjemme seg fra Allahs/Guds øyne, dette hørte jeg siden jeg begynte å lære mitt morsmål. At Allah/Gud kommer til å brenne oss folk, uansett hvem vi er, i helvetes ild, dersom vi ikke er snille og adlyder.

Adlyd, tro og hold ut er Allahs/Guds viktigste prinsipp, men ikke bare det. Man må underkaste seg og leve etter Allahs/Guds/Muhammeds hellige bok, totalt uten å bruke tenkeevnen, akkurat som Allah/Gud anbefaler.

Ikke bare det, men også at det muslimske samfunn må bli kjent med Allah/Gud ved å lese Koranen hver eneste dag. Da er det vel ikke rart at arbeidsledigheten i bunn og grunn er høy blant muslimer i Norge?

Til saken; jeg mener at dette er hjerteløst, respektløst og brutalt. Ingen våget å ta den sultende yazidi-sexslave-saken på alvor i Norge, hverken moskénasjonen eller andre gikk ut og fordømte hendelsen, ikke engang SV, V, Sp, H, KrF. Trist. Skam!

I dag er man i Norge, på høyeste nivå, opptatt av hvordan disse muslimske religiøse folka har det, mer enn hvordan en norsk eldre dame har det som har blitt kastet ut fra et sykehjem! Norske politikere gir millioner av kroner til moskénasjonen for at den skal dominere samfunnets demokratiske verdier – i stedet for å bygge sykehjem, mens medisin og mat blir dyrere og dyrere. Den norske regjering må spare penger til dårligere tider, men vanskelige tider gjelder ikke moskénasjonen!

Islam er som ugress som sprer og sprer seg overalt på vår klode, nordmenn må ikke synes at det er rart. Nordmenn er med på å vanne islams ugress ved å konvertere til islam, ved å late som at alt er jammen nydelig, vidunderlig, ja, alt er perfekt her i landet.

En ung yazidi-sexslave som norske politikere har snudd ryggen til, hennes grusomme opplevelse, det umenneskelige misbruket av islam fra sharia-soldatene – alle gir blaffen i hvordan hun har det og hvordan hun føler seg. Hva slags liv lever hun nå, hva slags hjelp trenger hun?!

Hvorfor bruker ikke Erna Solberg sin politikk til å hente henne til Norge, hvorfor bruker ikke KrF sin barmhjertighet til å hente henne til Norge?! Hvorfor er moskénasjonen mer verdt enn den stakkars yazidi-sexslaven, hvorfor?! Norske politikere, folk som gjemmer seg bak islam og religiøse muslimers elendighet: Sett Norge igjen i sentrum.

Jeg synes at det er virkelig merkelig at mange av de konverterte etniske norske kristne og ekte etniske religiøse muslimer gikk ut og forsvarte islam! Istedenfor å gi støtte til den hjerteknuste unge yazidi-sexslave-jenta. Er islam virkelig barmhjertig og ekte, fra Allah/Gud? Svaret er selvsagt nei!

En klar beskjed til Erna Solberg og hennes regjering: Du bør ha et solid tiltak etter valget. Misunnelige står i veien, også fra den islamske berikelse. Til Sylvi: Du er ikke alene mot strømmen, en ekte soldat står bak deg. Ikke gi deg, ikke la dine motstandere i det norske samfunnet svekke deg. Jeg er ikke alltid enig med deg, men rettferdigheten seirer alltid over urettferdigheten, tro meg!

Det muslimske samfunnet vil både manipulere og oppmuntre norske politikere som de vil og ønsker. Ja, jeg vet at det allerede har skjedd. Jeg tror også at Erna Solberg har lært en lekse, jeg tror at Erna Solberg angrer fælt, garantert, hennes uttalelse om at islam er en berikelse fortærer henne både nå og resten av livet.