Bildet: I mørket er alle katter grå. Eller: Det politiske landskapet omhylles av tussmørke. Den japanske artisten Fujiko Nakaya har gjenskap London Fog på Tate Modern i London. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Scanpix.

Jepp. Der kommer de politiske kameleonene. Nå lister de seg vekk fra disneyland-drømmen sin om «Det Nye Norge» og «flerkultur», og prøver å blende inn blant oss virkelighetsorienterte. Både Torbjørn Røe Isaksen og Bård Vegar Solhjell har forsiktig krøpet frem i lyset og sagt «se så skeptiske vi er til multikulti», som om de alltid har ment det  – og Jonas og Erna er nok ikke langt bak. Ettermælet må nemlig reddes, og snart kommer hele kameleonflokken sigende med værhanepolitikken sin. Men fortjener de avvisning, sparken eller gapestokk? Eller holder det at alle peker på dem og ler? La oss snakke litt om det.

Kuvending-alarm!

Værhane. Vinglebøtte. Kameleon. Flip-flop. Fenomenet har mange navn, fordi akk så mange elitepolitikere har gjort det til alle tider: De lusker seg stille vekk fra egen politikk når de skjønner at den ikke fungerer, for så å sprette frem i ny drakt, med nye meninger som et esketroll. «Tataaa – dette har jeg alltid ment!». Se, helt ny farge! Stem på meg!

Det er forståelig at ingen ønsker å bli konfrontert med sine egne feil. Svært ofte slipper politikere unna slike kuvendinger også, for velgere husker lite og glemmer fort. Men så var det alvorlighetsgraden da: Multikulti-katastrofen er ikke noen fjosepose eller brustadbu. Selv Stoltenbergs kostbare «månelanding»-havari er peanøtter i forhold til hva dumme, lettlurte og korttenkte globalister har gjort mot Norge og Europa.

Litt for alvorlig til å late som ingenting?

Det flerkulturelle samfunnseksperimentet, basert på falsumet «integrering», har kostet Norge utallige milliarder, og vil fortsette å koste hundrevis av milliarder i fremtiden. Befolkningen, samholdet og tryggheten er forandret for alltid. Norsk kultur er forsøkt avviklet. (Sverige ser ut til å ha klart det – gratulerer!) Våre barn risikerer å miste hele velferdsarven fra Nordsjøen til utlendinger, og stå igjen med et konkursbo. Alt fordi eliten ville vise hvor «gode» de var, og hvor like alle kulturer er. Men så viste samfunnskesperimentet seg å være farlig i stedet. Så farlig at Paris har blitt til en militærleir for å holde flerkulturen sammen i håndgranat-harmoni.

De vil nok påberope seg god tro; at ingen kunne vite hvordan eksperimentet ville gå, men den går ikke: Vi sa tydelig ifra. Vi forklarte hva som ville skje, og hvorfor det ville skje. Multikulti-eksperimenet deres ga ingen mening, hadde ingen mål, ingen planer og ingen suksessempiri. Det manglet både fornuft, forsiktighet, logisk sammenheng og demokratisk forankring, noe vi påpekte utallige ganger, men dere hevdet at VI var problemet. Hva var det dere kalte oss? Splittende? Rasister? Hatefulle? Islamofobe? Brune? Tror dere virkelig vi kommer til å glemme hetsen, brennmerkingen og mobbingen fra dere naive globalister, sånn uten videre? Neppe. Det dere har gjort er for farlig til å bli glemt.

Å innrømme feil er et sunnhetstegn.

Vi er alle mennesker, og vi tar alle feil. (Selv om noen tar feil oftere enn andre, som vi ser) Helt greit det. Å kunne innrømme egne feil med litt røde kinn og et smil, er et tegn på et velvoksent, intelligent og trygt hode. Å anerkjenne konsekvensene av egne feil, og ta ansvar for dem, er en lakmustest for om man står overfor voksne mennesker. Hvis man i tillegg gir anerkjennelse til de som hadde rett, blir man et stort menneske.

Men det er ikke det som skjer nå: Kameleonene innrømmer ingenting – de bare skifter farge. De later som ingenting, og mener plutselig noe helt annet. De tar ikke noe ansvar, påtar seg ingen skyld, viser ingen samvittighet, og ber aldri om tilgivelse. Plutselig bare står de der med en helt ny farge. Fomp! Påpeker man at de har skiftet mening, blir de svært indignert. Og de gir aldri, aldri anerkjennelse til motparten som hadde rett hele tiden, for dette er en kamp om rampelys og oppmerksomhet: Se på meg! Meg, meg, meg! Ingen vil jo miste makta.

Er man kvalifisert til å være leder når man oppfører seg sånn? Bør så små mennesker være politikere? Si hva du mener om det i kommentarfeltet, men helst med stemmeseddelen. Få dem vekk. De er åpenbart ikke kvalifisert til å rydde opp i rotet sitt, og lede egne land, folk og kulturer trygt inn i fremtiden. Få nye folk inn.

Kameleoner på tiltalebenken:

For ettertiden er det viktig å slå klart fast hvem som sto bak Norges multikulti-eksperiment: Rødt. SV. MdG. AP, SP, Høyre, Krf og Venstre. Ikke alle var like ivrige, men ingen av dem motarbeidet det aktiv. De står til og med bak et vedtak om 8000 flere «flyktninger» til Norge – en «humanistisk storaksjon» som har blitt til mumling i skjegget. Er dere ikke stolte lenger? Passer ikke vedtaket til den politiske metamorfosen dere er inne i? Hvor ble det av T-skjortene med «Velkommen Flykninger» på, som dere bar så stolt i godhetens navn, mens dere hetset meningsmotstandere helt uten filter? Tror dere virkelig at vi kommer til å glemme det? Vi kan ikke glemme det, for snart skal dere lansere den største løgnen av alle:

Snart skal hele Arbeiderpartiet relanseres som «alltid flerkultur-kritisk» og forsvarere av Norsk kultur og særpreg – slik Senterpartiet holder på med med stor suksess. Jonas er alltid klar for å leke værhane, men dette er en elefant: Det blir den største offentlige løgnen noensinne, så de er nok litt nervøse der nede på Youngstorget. Kan vi virkelig slippe unna med denne bløffen? Ja, det kan de, for Ap-velgere finner seg i alt.

De eneste som sto mellom Norge og Sveriges nedsmelting, er Frp.

Frp har alltid vært en slags irriterende multikulti-slurebrems for norske globalister. Det kan redde Norge fra Sveriges tragedie. Men Frp er ikke helt uten skyld: Det er ikke lenge siden innvandringsmotstand og islamkritikk var uønsket internt, og de som snakket høyt om sånt ble pent plassert på sidelinjen. Nå har det snudd: Sylvi Listhaug har fått mandatet, og gjør det strålende. Hennes innvandringsskepsis smitter over på globalisten Erna Solberg som sikkert også snart skal gjøre et hamskifte, og late som om Høyre alltid har vært opptatt av å beskytte Norge, nordmenn, og Norsk kultur fra globalismen.  Smart move. Gjør klar for festtalene.

Den brølende lyden av taushet.

Nå som eliten i offentlig finansierte presseorganer, partier og tenketanker også snart må ta en Pontius Pilatus, og vaske vekk gamle multikulti-synder, er vi dissidenter et større problem enn noengang. Vi som har advart, kjeftet og forklart i tiår at multikulti umulig kan fungere, (og betalt prisen for det) vil for alltid stå mellom dem og troverdighet. Vi kan skjemme dem ut, derfor blir det ingen anerkjennelse. I stedet vil de nok late som om vi ikke finnes, mens de inntar sin nye koloritt. Jeg tror kanskje det prosjektet bør få møte litt motstand, så la meg likevel forsøke å bli hørt:

Innrøm hva dere har gjort.

For noen måneder siden skrev jeg kronikken «Vil du redde ditt smarte image? Bytt politisk side nå». Siden da har vi sett kameleoner titte frem overalt, og derfor vil jeg være i forkant. Hør nøye etter nå kjære innvandringsliberale, flerkultur-ekstremister og globalist-drømmere:

Dere tok feil. Vi hadde rett. Dere har tryna, feila og oppført dere som naive, selvrettferdige fjols, og dere kan ikke kamuflere dere vekk fra det. Folk som ikke klarer å innrømme sine feil, men heller prøver å forfalske sin egen historie, er nemlig ikke lederne samfunnet trenger i fremtiden. Dere er ikke løsningen, for dere var problemet. Ta på hatten og still dere i skammekroken, og kom ikke ut før dere har skrevet 100 ganger på tavla:

«Flerkultur og integrering fungerer ikke, og jeg lover å aldri prøve det igjen»

Dere skal nemlig ikke få lov å løpe fra kaoset, volden, voldtektene, utryggheten, urettferdigheten, bilbrannene, kvinnehatet og de enorme kostnadene dere har påført Europa. Det er deres skyld, og dere skal ikke få slippe unna før dere innrømmer det. Først da kan vi tilgi, komme videre, og få rettet opp i fadesene deres – hvis det overhodet er mulig.

Vi som gikk foran, går foran igjen.

Nå som det folkelige opprøret er godt  i gang i Europa, (og ikke lenger kan stoppes med hets, hat og sannhetsministeriet @faktisk no med fake news mot angivelig fake news) så kan vi fremsynte bevege oss videre inn på andre arenaer: De siste årene har vi gitt klimahysteriet viktig motstand, og det koster oss jaggumeg nesten like mye hets, hat og hurlumhei som innvandring. Men noen må jo gå foran for å stoppe sløsingen på det store, grønne CO2-hølet – et hysteri som er omtrent like ødeleggende, ulogisk og kostbart som multikulti.

Sannelig begynner ikke den demningen å slå sprekker også, så snart kommer nok Jonas og alle de andre kameleonene krypende frem i flakkende farger og hevder de var skeptiske til Merkels merkverdige «EnergiWende» hele tiden. Rampelyset lokker, og da er alt lov. Trenger vi egentlig sånne politikere? Er dette lederne samfunnet er tjent med? Kanskje man heller skal høre på oss andre? Vi som forsøker å tenke, i stedet for å bare føle?

Den tanken får nok mange kameleoner til å se rødt.

Linker:

http://www.dagsavisen.no/innenriks/lurer-pa-om-solhjell-og-isaksen-har-vaknet-1.931393

http://www.dagsavisen.no/innenriks/klart-for-kulturoppgjor-sv-topp-med-stotte-til-isaksen-1.930894

http://www.dagsavisen.no/innenriks/multikulturalismen-er-dod-1.930390

Vil du redde ditt smarte image? Bytt politisk side nå

Geert Wilders dømt. Blir det Merkel og Reinfeldts tur?

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂