Tavle

Ammerudklubben i Groruddalen inviterte til festmåltid på julaften. Aldri har så mange nasjonaliteter vært samlet på dette arrangementet. Aldri har Arbeiderpartiet vært mer stolte over Groruddalen. Til tross for alle problemer må man ikke miste troen på Det nye Norge. Samhold, harmoni og kjærlighet er viktige stikkord i propagandaen for et multikulturelt samfunn.

Alle feirer jul. Vi er alle like. Dette er hva det handler om i dalen vår. Samhold, harmoni og kjærlighet, samme hvor vi kommer fra og tror på, slår BU-leder i bydel Grorud, Mobashar Banaras (Ap) fast.

Viseordføreren i Oslo, som representerer Ap, henger seg på i lovprisingen.

Oslo viseordfører, vår egen Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam, var en av de som stakk innom på julaften, og ble ganske så overveldet.

– Dette er Grorud. Dette er Groruddalen. Dette er Oslo. Vi er en «smeltedigel» av flere kulturer, slik en storby skal være. Det gjenspeiles i hverdagen og i høytidene. Også i jula.

Det største problemet for Ap ser fortsatt ut til å være alt for mange nordmenn i Norges hovedstad. Alle er like sies det. Mye tyder på at multikulturalistene synes at nordmenn er for like.

Groruddalen.no