Grorud idrettsbarnehage er stolte og fornøyde etter at de nylig ble tildelt utmerkelsen Regnbuetårnet. Diplomet ble overrakt av FRI Oslo og Viken, som er et fylkeslag for foreningen FRI.

Blikk og Akers Avis Groruddalen (bak mur) har omtalt saken.

Regnbuefyrtårn er et kvalitetsmerke som viser at hele ledelsen og minst 80 prosent av de ansatte ved en virksomhet har vært gjennom skolering og kompetanseheving med Skeiv kunnskap.

– I vår barnehage skal ingen barn eller ansatte lure på om de kan være seg selv. Sammen skal vi i barnehagen motvirke usynliggjøring og diskriminering, og vi skal fremme trygge leke- og læringsmiljøer for barna og et trygt arbeidsmiljø for alle ansatte, sier Nina Hegge, fagleder i Grorud idrettsbarnehage, i en pressemelding.

Samtlige ansatte har deltatt, ifølge Hegge.

– Det vi jobber for, er å skape et trygt og godt samfunn hvor alle kan leve fritt og uten fare for å bli diskriminert. Får vi trygge og åpne barn, får vi kanskje skapt et trygt og godt samfunn med plass til alle også, sier konstituert styreleder i FRI Oslo og Viken, Jan Elisabeth Lindvik, som hadde æren av å overrekke diplomet.

Jan Elisabeth! Man må jo nesten gapskratte, men egentlig er det bare tragisk.

Her snakkes det mye om «trygghet». Men er det egentlig så trygt for jenter at de må møte gutter i garderoben, i dusjen og på idrettsbanen? Dette dreier seg tross alt om en idrettsbarnehage.

Er det trygt for barn og unge å ta medisiner for å hindre puberteten? Er det trygt å gjennomgå en kjønnsoperasjon?

Slike ting er noe av det foreningen FRI kjemper for.

Samtidig er det fra utsiden vanskelig å forstå hvorfor denne ideologien skal presses på så små barn. Men FRI blir aldri fornøyd, det er faktisk transaktivister som påstår at selv et foster kan være trans. Født i feil kropp før fødselen, ikke verst.

Hva med språket? Noe av det viktigste for barna i barnehagen er å utvikle talespråket. Enkelte barnehager sliter med ansatte som snakker dårlig norsk. Hva hvis man i tillegg skal lære alle transaktivistenes nyskapte ord, som cis, ikke-binær og utallige pronomen?

Det fremgår tydelig at språk er inkludert i dette programmet.

– Nå har vi fått økt bevissthet rundt hvordan vi ordlegger oss, hvilke bøker vi presenterer for barna, og det holdningsskapende arbeidet vi legger ned, håper vi vil bidra til gode samfunnsborgere på sikt, sier Hegge.

I barnehagen er det tegninger og kunst av regnbuens alle fasonger, ifølge Akers Avis Groruddalen. De ansatte sier til avisen at de fremmer mangfold og ulike familieformer i både bøker og på plakater.

Regnbueloven henger på veggene. Denne loven har jeg tatt for meg punkt for punkt, i saken om en annen såkalt Pride-barnehage i Oppegård. Der var det også plakater på veggene.

På den ene plakaten står det:

Jeg har lært at kjærlighet er kjærlighet, jeg er 4 år gammel. Hvor gammel er du?

Banaliteten er himmelropende. Kjærlighet er kjærlighet? Fisk er fisk? Snø er snø?

Når Pride inntar barnehagen

FRI legger ikke skjul på at målet er å indoktrinere barna så tidlig som mulig i transideologien.

– Jo tidligere vi kan komme inn og lage forståelse for dette med kjønn, identitet og seksualitet, jo bedre er det, sier Jan Elisabeth.

I barnehagen skal det være flere med «skeive» foreldre, ifølge Lindvik. Det bør her nevnes at det er mange homofile og lesbiske som aldri vil identifisere seg som skeive.

Skeiv kunnskap, som er FRI Oslo og Vikens fagavdeling, arbeider med kunnskapsheving i offentlig sektor i hovedstaden.

Dette er fastsatt i Oslo bystyres enstemmig vedtatte plan «Stolt og fri». Alt finansieres av Oslo kommune, med andre ord skattebetalerne.

Det spørs om Oslo kommune, som er så opptatt av mangfold, ville akseptert og respektert ønskene til den andelen av skattebetalere som rett og slett ikke ønsker å være med på å betale for denne typen galskap.

Selvsagt lar barna seg påvirke av slik opplæring. Dette er nok én av flere forklaringer på hvorfor stadig flere barn og unge opplever at de er «født i feil kropp».

Les også:

Woke-mafiaen ofrer barna i kulturkrigen

Kjøp billetter til Document-møtet i Oslo den 26. januar her.

Kjøp «Normløst» av Kjell Skartveit her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.