Nytt

Like sikkert som terroraksjonene har noe med islam å gjøre, så vil familiene til terroristene bedyre deres uskyld. Denne gangen var det broren til Anis Amri som sa at han umulig kunne være skyldig.

«I am sure that my brother is innocent. I know why he left home: he left for economic reasons… to work, to help the family, he didn’t go for [terrorism] reasons.»

Men han og en annen bror er enige om at Anis Amri ble som en annen mann etter å ha sittet tre år i italiensk fengsel. Søsteren beskrev ham som ‘so sweet all the time’.

Politiet har lett etter flere personer i forbindelse med terroren i Berlin og under etterforskningen er det kommet frem at også den atten år gamle nevøen til Anis Amri har vært i kontakt med IS. Amri hadde sendt penger for å få nevøen til Europa. Men nå ble altså nevøen Fedi selv arrestert sammen med to andre, mistenkte for å planlegge terror.

Heldigvis sier Erna Solberg til TV2 at det ikke er noen grunn til økt bekymring. Hvor mange trafikkdrepte var det i 2016 igjen? Move on, move on, nothing to see here.

Daily Mail